De Tijdcapsule | Inge Onsea (Essentiel Antwerp): ‘Ik word nergens zenuwachtig van’

16:19 Al 25 jaar staat Inge Onsea als creatief directeur aan het hoofd van Essentiel Antwerp. In september opende het modemerk een eerste boetiek in New York, waarmee het zijn boomende Amerikaanse verkoop n… 

Meer krantenkoppen in België

“Ze hebben ons gastvrij ontvangen”: uitwisselingsproject tussen Veurns en Frans college doet meer dan alleen taalvaardigheid verbeteren

Leerkrachten en de eerstejaars van de flexklas 1AB en 1AA Taalatelier van Talent-Is Campus College Veurne blikken positief terug op het uitwisselingsproject met ‘le Collège du Moulin’ in het Franse Grande-Synthe (Duinkerke). Voor beide scholen werd het een grensoverschrijdende ontdekkingstocht naar de andere taal, naar de andere cultuur, naar de andere leefgewoonten.
The post “Ze hebben ons gastvrij ontvangen”:

Lees meer »

Russische vissersschepen voorlopig niet langer welkom in Nederlandse Eemshaven wegens mogelijke spionage

Russische koelschepen met bevroren vis mogen de Eemshaven in Noord-Nederland niet langer bezoeken omdat ze mogelijk betrokken zijn bij spionage. Dat laat de Nederlandse Defensieminister Kajsa Ollongren weten. Of ook nog andere havens zullen volgen, wordt bekeken. De uitspraak is een reactie op het internationale onderzoek naar spionage op de Noordzee van het Nederlandse onderzoeksprogramma Pointer en de redactie van

Lees meer »

Sean ‘Diddy’ Combs niet vervolgd voor gewelddadig incident op bewakingsvideo

Sean ‘Diddy’ Combs zal niet vervolgd worden voor een gewelddadig incident dat te zien is op beveiligingsbeelden uit 2016, die CNN vrijdag publiceerde. Volgens het Openbaar Ministerie in Los Angeles is er naar aanleiding van de beelden geen zaak tegen Combs mogelijk omdat de gebeurtenis buiten de verjaringstermijn van vijf jaar valt, schrijft onder meer het Amerikaanse Vanity Fair.

Lees meer »

Ruim 4 maanden rijverbod voor loonwerker na ongeval met wielertoeristen: “Hij zorgde voor een panische angst om nog te fietsen”

Een 41-jarige loonwerker uit Zonnebeke moet ruim 4 maanden zijn rijbewijs inleveren na een ongeval met vluchtmisdrijf in Wervik. Het kwam tot een aanrijding met 3 wielertoeristen terwijl hij 2,94 promille alcohol in het bloed had. “Stomme coureurs”, liet hij enkele uren later optekenen.
The post Ruim 4 maanden rijverbod voor loonwerker na ongeval met wielertoeristen: “Hij zorgde voor

Lees meer »

Freddy Gryson-Cappelle start een nieuwe karateclub

Freddy Gryson-Cappelle ontving onlangs in Amsterdam een zilveren award van het International Martial Arts Hall of Fame in Nederland. In Bredene gaat hij in september een karateschool starten.
The post Freddy Gryson-Cappelle start een nieuwe karateclub appeared first on KW.be.

Lees meer »

Er mag ook gelachen worden in ‘Special forces’: ex-wielrenner Jan Bakelants geeft op eigen wijze coördinaten door

Dat het VTM-programma ‘Special forces’ een serieuze zaak is, werd de afgelopen weken al meerdere keren duidelijk, maar in de aflevering van maandag gaat het er even iets luchtiger aan toe. Ex-wielrenner Jan Bakelants blijkt zo zijn eigen manier te hebben om coördinaten door te geven. Gevolg? Zowel de overige rekruten als de chefs kunnen hun lach niet onderdrukken.

Lees meer »