De stokken in de wielen van de Europese interne markt

21:20 De interne markt bracht Europa welvaart en economische groei, maar is door structurele handelsbelemmeringen onvolmaakt. Wat staat een uitdieping van de eenheidsmarkt in de weg? 

Meer krantenkoppen in België

HIPPO. WAR pakt uit met expo rond luchtfotografie tijdens WO I: “Niemandsland in kaart brengen”

Nog tot eind juli kan je in bezoekerscentrum HIPPO. WAR in Waregem een nieuwe tijdelijke tentoonstelling ontdekken. Het stadsarchief opent samen met de werkgroep van HIPPO. WAR de bijzondere expo ‘Luchtfotografie in Waregem tijdens de Eerste Wereldoorlog’.
The post HIPPO. WAR pakt uit met expo rond luchtfotografie tijdens WO I: “Niemandsland in kaart brengen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Open gesprek met Eva (28), een van de bekendste tv-presentatrices van Nederland: “Ik heb wél armen en benen, alleen hele kleintjes”

Eva Eikhout (28) is tv-presentatrice en programmamaker, moderator en BN’er (bekende Nederlander) met een heerlijk grote mond en een ontoombare energie. En o ja, ze heeft wél armen en benen. “Alleen hele kleintjes.” Over dingen als je bikinilijn waxen, onenightstands en veel te hard rijden – over haar pittige dagelijkse leven, quoi – schreef ze een aanstekelijk boek. “Ik wil

Lees meer »

Shana verdiept zich in suikerontharingstechniek

Shana Declerck (37) verwelkomt klanten in haar schoonheidsinstituut gelegen in de Robrecht de Friesstraat 2, waar ze een breed scala aan huidvriendelijke behandelingen, relaxatie en natuurlijke suikerontharing aanbiedt. Haar toewijding aan haar vak bracht haar zelfs naar Polen, waar ze samen met 24 collega-schoonheidsspecialisten het bedrijf bezocht dat de specifieke suikerpasta’s produceert en om zich verder te verdiepen in de

Lees meer »

Nooit eerder gehoorde tapes onthullen hoe Elizabeth Taylor wegliep van echtgenoot: “Ik was zo bang”

In de aankomende HBO-documentaire ‘Elizabeth Taylor: The Lost Tapes’ worden nooit eerder gehoorde bekentenissen van de legendarische actrice onthuld aan het publiek. De documentaire ging deze week in première op het Filmfestival van Cannes en bevat persoonlijke beelden en video’s van de actrice, evenals 70 uur aan ontdekte audiogesprekken. Vooral haar uitspraken over ex-echtgenoot Eddie Fisher zijn schokkend.

Lees meer »

IS eist aanslag op Europese toeristen in Afghanistan op

Islamitische Staat (IS) heeft op Telegram de verantwoordelijkheid opgeëist voor de dood van drie Spanjaarden en drie Afghanen in Bamiyan, een toeristische stad in Centraal-Afghanistan. Er vielen ook acht gewonden, onder wie mensen met de Noorse, Australische en Litouwse nationaliteit.

Lees meer »