Bart De Pauw mag ongeremd zijn zeg doen bij Gert Verhulst

Een uur mocht Bart De Pauw zich bij Gert Verhulst wentelen in zijn slachtofferrol. Verhulst stelde De Pauw, in 2021 veroordeeld voor de belaging van vijf vrouwen, nauwelijks een kritische vraag.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Poetin wil niet onderhandelen met Zelensky: “Hij heeft geen legitimiteit meer” – Kiev: Russisch offensief in Charkiv gestopt

De Russische president Vladimir Poetin is bereid om de oorlog in Oekraïne te beëindigen met een staakt-het-vuren dat de huidige slagveldlinies erkent. Poetin wil echter niet onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Intussen zegt het Oekraïense leger het Russische offensief in de regio Charkiv te hebben gestopt. De Oekraïners zouden zelfs het

Lees meer »

Poetin trekt nóg maar eens een rode lijn, maar het Westen lijkt zich daar opnieuw niks van aan te trekken: is dat gevaarlijk?

“Zware consequenties”, Poetin dreigt er vaak mee. Ook nu weer trekt Moskou een rode lijn: de westerse landen mogen geen precisiewapens leveren aan Oekraïne. Doen ze dat toch, dan “moeten ze goed beseffen waarmee ze spelen”. Een duidelijke boodschap, maar het Westen lijkt die – opnieuw – aan z’n laars te lappen. Maar is dat niet gevaarlijk? En welke rode

Lees meer »

Brugse cabaretière Els Degryse verkoopt haar clitoris in spiegeltent langs de Kruisvest

De vrouw die haar clitoris verkoopt. Zo luidt de prikkelende titel van het debuut van de Brugse cabaretière Els Degryse (45). De voorstelling gaat op dinsdag 28 mei in première in de spiegeltent Magic Mirrors langs de Kruisvest in Brugge tijdens het stadsfestival Mirage.
The post Brugse cabaretière Els Degryse verkoopt haar clitoris in spiegeltent langs de Kruisvest appeared

Lees meer »

Opperrechter trekt zich niet terug uit rechtszaken over Capitoolbestorming na vlagincident

Een van de meest conservatieve rechters in het Amerikaanse Hooggerechtshof, Samuel Alito, heeft woensdag laten weten dat hij zich niet zal terugtrekken uit twee rechtszaken rond de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. Dat was nochtans gevraagd door enkele Democratische parlementsleden omdat er bij zijn huizen vlaggen wapperden die in verband worden gebracht met Trump.

Lees meer »