Bank of America krijgt tik na hogere afschrijving creditcardschulden

21:16 Ondanks een hoger dan verwachte winst en omzet verliest Bank of America terrein op Wall Street. Beleggers lijken niet te spreken over hogere kosten en grotere afschrijvingen op creditcardschulden. 

Meer krantenkoppen in België

Grotten en ijskelder Kasteel van Loppem in authentieke glorie hersteld

In het Park van Loppem is de restauratie van het grottencomplex en de ijskelder succesvol afgerond. Een grondige aanpak met authentieke materialen was nodig om de erfgoedwaarde te beschermen en instorting te voorkomen. Voor het grote publiek blijft de grottenheuvel afgesloten waar vooral vleermuizen de enige welgekomen gasten blijven.
The post Grotten en ijskelder Kasteel van Loppem in authentieke

Lees meer »

Belg Christophe (49) doodgeschoten door landgenoot (42) in Thailand: dader probeerde lichaam nog te verbranden

Een Belg van 49 jaar is vrijdagavond met drie kogels doodgeschoten door een landgenoot, een 42-jarige man. De feiten speelden zich af in Seka Tai, een dorp bij de grens met Laos, op zo’n 700 kilometer van de hoofdstad Bangkok. Dat melden lokale media. Het slachtoffer, de 49-jarige Christophe Hercot, was afkomstig uit de Naamse gemeente Havelange, maar verhuisde enkele

Lees meer »

Van Gerwen heeft de meeste miljoenen en laat ze ook het meest rollen: het geld achter de vier Premier League-finalisten

De Premier League darts kent morgen z’n ontknoping met de grote finale in Londen, uiteraard LIVE te zien op VTM 2. Michael van Gerwen, Luke Littler, Luke Humphries en Michael Smith zijn de vier finalisten die mogen strijden om de eindzege én om de slordige 322.000 euro die wordt overgemaakt naar de winnaar. Maar wie verdiende nu eigenlijk al het

Lees meer »

Een jaar geleden won Lorenzo (30) als mecanicien de Giro met Roglic: “Ik focus nu op mijn eigen zaak”

Lorenzo Blomme (30) vertoeft al bijna twee decennia in de koers. Eerst was hij een meer dan verdienstelijke jeugdrenner. Daarna ging hij aan de slag als mecanicien bij Visma-Lease a Bike, waarmee hij vorig jaar de Giro won. En nu opent Blomme ook zijn eigen fietsenzaak. “Door de gezondheidsproblemen bij mijn vrouw en kind is het niet meer mogelijk om

Lees meer »

Stoffel Vandoorne wordt zesde in tweede ePrix van Shanghai

Stoffel Vandoorne (DS Penske) is zondag als zesde geëindigd in de tweede ePrix van het weekend in het Chinese Shanghai. De zege in deze twaalfde manche van het Formule E-kampioenschap ging naar de Portugees Antonio Felix da Costa (Tag Heuer Porsche).
The post Stoffel Vandoorne wordt zesde in tweede ePrix van Shanghai appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cerclespelers op bezoek in basisschool De Zessprong

Wanneer drie spelers van Cercle Brugge naar je school komen, wil uiteraard niemand deze belangrijke gebeurtenis missen. Het was dan ook gezellig druk op het grasveld naast de Sint-Willibrorduskerk in Sint-Andries waar de leerlingen van het zesde leerjaar van basisschool De Zessprong een tornooi speelden onder het toeziend oog van Nils Dewilde, Edgaras Utkus en
The post Cerclespelers op

Lees meer »

Gevaarlijke bijtschildpad gevonden in Brugge: schild van 60 centimeter!

In Sint-Kruis bij Brugge werd woensdagochtend een opmerkelijke vondst gedaan. In het gras zat namelijk een bijtschildpad. “Het dier had zijn veilige waterpartij voor onduidelijke reden verlaten”, klinkt het bij SOS Reptiel, dat de schildpad opvangt.
The post Gevaarlijke bijtschildpad gevonden in Brugge: schild van 60 centimeter! appeared first on KW.be.

Lees meer »