ASML, een tussenjaar to die for?

15:07 Bij de Nederlandse chipmachinebouwer ASML zijn de ogen woensdag vooral gericht op de bestellingen, die eind vorig jaar een record bereikten. Wat vertelt het bestelboekje voor de mirakelmachines over ‘… 

Meer krantenkoppen in België

Het Vlinderbos neemt buitenklas in gebruik: “Hier brengen we buitenleven zoveel mogelijk naar binnen”

Dankzij een investering van het oudercomité van Het Vlinderbos – en met de steun van Cera – is er in de Ooigemse school een speel- en beweegparcours gerealiseerd. De school beschikt voortaan ook over een buitenklas. Niets dan tevreden mensen, dus.
The post Het Vlinderbos neemt buitenklas in gebruik: “Hier brengen we buitenleven zoveel mogelijk naar binnen” appeared first

Lees meer »

LIVE GAZA. België maakt 4 miljoen euro extra vrij voor Palestijnse steun

Israël zal extra troepen inzetten bij het grondoffensief in Rafah. Dat heeft de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant donderdag verklaard. De gevechten zullen er ook “intenser” worden. De slag om Rafah is “beslissend voor Israël”, vatte de Israëlische premier Benjamin Netanyahu wat later samen tijdens een toespraak voor soldaten. “Het is een strijd die veel dingen zal beslissen in

Lees meer »

Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje: “De vonk sloeg meteen over”

Willy Van de Velde (92) en Annie De Zutter (85) zijn maar liefst 65 jaar getrouwd. Een speciale huwelijksverjaardag die het koppel niet onopgemerkt voorbij liet gaan. Om deze bijzondere gelegenheid uitgebreid te vieren, verzamelden ze samen met hun familie in restaurant Artisan, waar ze genoten van een lekker etentje.
The post Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje:

Lees meer »

Lentefeest in De Spil

In De Spil stond het lentefeest voor de leerlingen uit Ardooie op het programma. Bovenaan staan Lize Devroe, Mariam Valk, Emme Vanlaeken en Renéé Goemaere. Onderaan staan Yamina Mbodj, Chesney Fretin, Marcel Goemaere en Otis-Léon Platteau. (foto SB)
The post Lentefeest in De Spil appeared first on KW.be.

Lees meer »

Milan Fretin wint eerste rit van Vierdaagse van Duinkerke: “Misschien kan ik morgen opnieuw mijn kans gaan”

Milan Fretin heeft dinsdag de eerste rit van de 68e editie van de Vierdaagse van Duinkerke (2.Pro) op zijn naam geschreven. De 23-jarige renner van Cofidis, met Bredense roots, haalde het na 173 kilometer tussen Duinkerke en Le Touquet voor de Fransman Paul Hennequin (Nice Métropole Côte d’Azur). De Ier Sam Bennett (Decathlon AG2R La Mondiale) maakte als derde het

Lees meer »