“Als ik mijn echte leeftijd op een datingapp zet, is geen enkele man nog geïnteresseerd”

Groot, sportief gebouwd, houdt van reizen en lezen, en is niet op zoek naar casual seks: op datingapps loopt veel volk rond dat perfect in een brave romantische komedie past. Maak je zonder teliegen nog een kans op de datingmarkt?

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Tientallen Vlamingen moeten plots ander vakantiehuis zoeken: “Belvilla annuleerde onze boeking drie keer. Dat is toch niet normaal?”

“We hadden voor tien man een zomerhuisje geboekt in het zuiden van Frankrijk, goed voor 7.773 euro. Tot de woning plots niet meer beschikbaar was.” Wesley Schauvaerts (37) is een van de tientallen Vlamingen die slachtoffer is geworden van een fout bij Belvilla. Onze HLN-consumentenexperte Safia Yachou sprak met Wesley en ging verhaal halen bij het bedrijf, waar de Indiase

Lees meer »

Gaat ‘Thermomixbende’ vrijuit?Rechter weert info van telefonie-onderzoek uit dossier: “Dit is tegen alle regels van de privacy”

“Het recht op een eerlijk proces is miskend en alle bewijs dat via het retro-actief telefonie-onderzoek is verkregen, moet uit het dossier worden geweerd.” De rechter in Kortrijk oordeelde dat er in het onderzoek naar een Brusselse bende, die verdacht wordt van de roof van 921 Thermomixen en dure stofzuigers van het merk Kobold in Beveren-Leie bij Waregem, geen wettelijke

Lees meer »

Beatrix had precies een blauw oog, Elizabeth leek ‘op haar honden’, en Charles staat in het rood: waarom portretten van royals vaak omstreden zijn

Koning Charles heeft zijn eigen schilderij gekregen. Het is… speciaal. Drie jaar is eraan gewerkt, twee meter is het hoog en het is heel, heel rood. De reacties zijn gemengd, wat vaker voorkomt. Ook het portret van koningin Beatrix was destijds omstreden. En Queen Elizabeth werd ermee uitgelachen. Kunsthistoricus Stefan Vidts legt uit waarom portretten van royals zelden heel waarheidsgetrouw

Lees meer »

Europese Commissie labelt Booking.com als digitale ‘poortwachter’ en legt het bedrijf strengere regels op

De Europese Commissie heeft Booking als ‘poortwachter’ gelabeld onder de Digitale Marktenwet. Het bedrijf biedt met reiswebsite Booking.com volgens de Commissie een ‘kerndienst’ aan en moet zich bijgevolg – net als onder meer Microsoft, Apple en Meta – houden aan strengere Europese concurrentieregels. De EU vindt dat ook X in het clubje poortwachters thuishoort, maar het bedrijf tekende beroep aan

Lees meer »

“Joost Klein heeft toegegeven dat hij vuistbeweging maakte naar cameravrouw”: politie geeft update over Songfestivalincident

De Zweedse politie heeft een update gegeven in het onderzoek naar het incident tussen Joost Klein en een cameravrouw in de backstage van het Eurovisiesongfestival. Volgens nieuwe informatie die het dagblad ‘Aftonbladet’ te weten kwam heeft Klein toegegeven dat hij een vuistbeweging maakte richting de cameravrouw, zonder haar evenwel aan te raken.

Lees meer »

Zestiger terecht voor seksueel getinte gesprekken met minderjarige meisjes: “Maar helemaal niet zeker of ze echt wel minderjarig waren”

Een 60-jarige man uit Wervik wordt er van verdacht seksueel getinte gesprekken te hebben gevoerd met minderjarige meisjes. Dat kwam aan het licht tijdens een ander gerechtelijk onderzoek. De openbare aanklager wil hem veroordeeld zien tot 10 maanden celstraf en een boete. “We wisselden seksuele fantasieën uit maar ik ben helemaal niet zeker of mijn gesprekspartners wel minderjarig waren”, ontkende

Lees meer »

Hugo Sigal krijgt maar 600 euro pensioen: “We betaalden geen sociale zekerheid, ik was me van geen kwaad bewust”

Op 17 mei komt de nieuwe single van Hugo Sigal (76) uit, ‘Saint-Tropez’, waarin hij zijn liefde voor de mondaine stad aan de Côte d’Azur bezingt. De plek waar hij decennialang op vakantie ging met zijn vrouwtje Nicole. Aan reizen gaf het koppel graag geld uit, maar sinds Nicole’s overlijden in 2022 reist Hugo alleen of met vrienden en familie.

Lees meer »

Ex-verpleegkundigen voor rechter na ‘grap’ met aerosoltherapie op achterste van bewoner, ook oud-directeur vervolgd voor schuldig verzuim

Vijftien maanden nadat drie oud-medewerkers van woonzorgcentrum De Zathe in Nieuwpoort door de raadkamer werden doorverwezen, staat het drietal vandaag eindelijk voor een zetel van drie rechters in de rechtbank van Veurne. Het gaat om een toenmalige verpleegster en hoofdverpleegkundige: zij pasten ‘voor de grap’ aerosoltherapie toe op het achterste van een dementerende man. Ze worden vervolgd voor mensonterende behandeling.

Lees meer »

Plunderingen en brandstichting: gewelddadige protesten tegen Frankrijk in Nieuw-Caledonië

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië is het maandag tot gewelddadige protesten gekomen van separatisten. Ze verzetten zich tegen een geplande grondwetswijziging van de regering in Parijs, die duizenden Franse kiezers in de eilandstaat stemrecht zou geven, en dus meer politieke invloed. Vooral in de hoofdstad Nouméa waren er rellen tussen manifestanten en de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

Briljanten huwelijk voor Rogier en Noëlla

Ze zien er nog fit uit, Rogier Vandenberghe en Noëlla Decoene. Ze stralen op hun diamanten huwelijksverjaardag in gezelschap van de familie op het terras met zicht op het Vijverhof. Ze werkten allebei in de Franco Belge, de tapijtenweverij. Pas toen ze samen uitgingen, sloeg de vonk over. “De eerste zoen, dat weten we niet
The post Briljanten huwelijk

Lees meer »