Wat deed Netanyahu tijdens Iraanse aanval in atoombunker van Amerikaanse miljardair?

Israëlisch premier Benjamin Netanyahu (74) verschool zich tijdens de Iraanse aanval op zijn land in de private atoomschuilkelder van de Amerikaanse miljardair Simon Falic (63). Het is niet de eerste keer dat Netanyahu zich er verstopt. Zelfs zijn persoonlijke chef nam toen zijn intrek in de bunker. Dit weten we over de bunker en over de miljardair. 

Meer krantenkoppen in België

“Riemer gaat Club meteen bij de keel proberen grijpen”: voetbalpodcast ‘vier-nul’ buigt zich over aanpak van beide trainers

Hoe gaan Brian Riemer en Nicky Hayen het morgen aanpakken? Het is een vraag die gesteld wordt in de VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’ in aanloop naar de clash tussen Anderlecht en Club Brugge. “Als het in minuut 80 gelijkstaat, gaat Hayen dan nog vol voor de zege gaan, met het risico de tweede plek te verliezen?”, werpt Marc Degryse op.

Lees meer »

“Je zag zo de teleurstelling in zijn ogen”: Senne (12) kan als enige van zijn klas niet terecht in school van zijn eerste keuze

Het zijn spannende dagen voor Senne De Smedt (12) en zijn familie uit Moorsel. De jongen kreeg te horen dat er voor hem geen plekje was in een secundaire school in Aalst. Uiteindelijk blijkt hij toch terecht te kunnen in de school van zijn tweede keuze, maar mama Emmy Segers stelt zich vragen bij het systeem van online inschrijven. “Heel

Lees meer »

Prinses Claire videobelt met koningin Paola tijdens werkbezoek, omstaanders krijgen ook Albert te zien

Prinses Claire (50) heeft via Facetime een videogesprek gevoerd met koningin Paola (86) tijdens een werkbezoek aan Verviers. Ook koning Albert (89) kwam in beeld, enkele dagen nadat hij onwel was geworden en ten val was gekomen in Frankrijk. Getuigen zagen een vrolijke Albert verschijnen op de smartphone van Claire. De prinses toonde de beelden aan omstaanders en aan een

Lees meer »

De Plakkers boeken in het zaalvoetbal dubbel succes

De competities in het zaalvoetbal zitten erop en De Plakkers kunnen terugblikken op een mooi seizoen. De eerste ploeg promoveert naar tweede nationale. Het derde team greep de titel en speelt na de zomer in tweede provinciale. En straks komen er nog twee mannenploegen bij.
The post De Plakkers boeken in het zaalvoetbal dubbel succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Toestand Slovaakse premier Robert Fico (59) uren na schietpartij nog onduidelijk: “Aanvaller had politiek motief”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

“En wat als Joost Klein onschuldig is?”: Songfestivalkenners beantwoorden jouw meest gestelde vragen over uitsluiting Nederlandse inzending

Dat Joost Klein niet meer mag meedoen aan het Eurovisiesongfestival, komt voor veel fans en kenners als een schok. Onze redactie kreeg al 300 vragen binnen over zijn diskwalificatie. Wat is er precies gebeurd? Is dit geen te zware sanctie? Gaan andere landen uit de wedstrijd stappen? En is dit nu het begin van het einde voor het Songfestival? Songfestivalkenners

Lees meer »

Bewakingsbeelden tonen volledige dodelijke raid in Normandië

In Normandië kwamen dinsdag twee cipiers om het leven bij een aanval op een busje dat aan gevangenentransport deed. De raid werd volledig gefilmd door de bewakingscamera aan het tolstation van Incarville. De beelden tonen hoe twee auto’s het busje – met één gedetineerde aan boord – klemrijden, waarna zwaarbewapend mannen uitstappen en de politie omsingelen. Ze konden uiteindelijk de

Lees meer »

Opnieuw koersexplosies voor GameStop en AMC: aandelen verdubbelen in waarde

De aandelen van GameStop en AMC zijn dinsdag al voor de tweede dag op rij zowat in waarde verdubbeld. Aanleiding zijn enkele tweets van Keith Gill, die op sociale media actief is onder het pseudoniem ‘Roaring Kitty’ en enkele jaren geleden met zijn beleggerstips tijdens corona al eens een koopgolf veroorzaakte op het aandeel van de Amerikaanse ketens van gamewinkels

Lees meer »

Fanbase, streams en ticketverkoop exploderen: is diskwalificatie het beste dat Joost Klein kon overkomen?

Joost Klein beroert Groot. Op Instagram en TikTok explodeert zijn achterban met miljoenen, op Spotify prijkt hij zelfs in de lijst van meest beluisterde liedjes ter wereld – bóven Harry Styles. En wie hem op zijn festivalaffiche heeft staan, merkt nu al een stijging in de ticketverkoop. Niets lijkt de excentrieke Nederlander te stoppen, zelfs geen vuistbeweging naar een cameravrouw

Lees meer »