Waarom het niets werd tussen Junie en Kenny op ‘Honeymoon Island’: “Ik snap niet goed waarom we gematcht zijn”

Geen vlinders in de buik, wel een gestrand huwelijk. Junie (32) en Kenny (31) hebben het datingprogramma ‘Gestrand op Honeymoon Island’ op eigen initiatief vroegtijdig verlaten. Waar het precies fout liep, vertelt het duo in dit interview. “Plots had ze de knop omgedraaid. Dat kwam voor mij hard aan.” 

Meer krantenkoppen in België

Turkije wil straathonden kunnen laten inslapen

Turkije wil in de toekomst straathonden laten inslapen als ze nergens terechtkunnen. Dat melden Turkse media. Dierenrechtenactivisten verzetten zich tegen het plan en roepen de conservatieve regering op om het wetsontwerp in te trekken.

Lees meer »

Ben Weyts (N-VA) bij Luk Alloo: “Ik zou vrede willen afkopen in Oekraïne. Die oorlog houdt me enorm bezig”

Televisiemaker Luk Alloo interviewt voor het Nieuwsblad tot aan verkiezingsdag elke dag een politicus, 33 in totaal. Vandaag is het de beurt aan Vlaams Onderwijsminister Ben Weyts. “We zijn in Vlaanderen leider op het vlak van innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Daarom moeten we jongeren blijven aansporen om richting het STEM-onderwijs te gaan.”

Lees meer »

Timeless danst de pannen van het dak

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei gaven 250 dansers van dansschool Timeless uit Ichtegem het beste van zichzelf tijdens drie spetterende en zo goed als uitverkochte shows in Sportcentrum De Klokkenput. Maxime Vulsteke (28) is dan ook terecht trots op de prestaties van haar dansers en docenten.
The post Timeless danst de pannen van het dak appeared first

Lees meer »

Vier gewonden bij mesaanval op metro in Lyon

Vier mensen zijn zondag gewond geraakt bij een mesaanval in de metro van Lyon, in het oosten van Frankrijk. Een 27-jarige man met de Marokkaanse nationaliteit is opgepakt en het gerecht opende een onderzoek wegens poging tot opzettelijke doodslag.

Lees meer »

Studente (23) oog in oog met haar verkrachter, die zes jaar cel riskeert: “Hij mag hier niet mee wegkomen, want ik kreeg levenslang”

Ze bood hem een slaapplaats na een ruzie met zijn lief, maar dat zou een Nederlandse studente zwaar bekopen. Naar eigen zeggen werd ze brutaal verkracht door Ahmed K., die nu zes jaar cel riskeert. “Ik was lief voor haar”, beweerde hij zelf.
The post Studente (23) oog in oog met haar verkrachter, die zes jaar cel riskeert: “Hij

Lees meer »

David Vandyck scoort als enige Belgische artiest opnieuw de Nederlandse NPO5-playlist met ‘Kijk Naar Mij’

Niet alleen in Vlaanderen, ook in Nederland wordt er enthousiast gereageerd op ‘Kijk Naar Mij’, de gloednieuwe single van David Vandyck uit Zedelgem. Afgelopen maandag werd die meteen opgenomen in A-rotatie bij de Nederlandse openbare omroep NPO5.
The post David Vandyck scoort als enige Belgische artiest opnieuw de Nederlandse NPO5-playlist met ‘Kijk Naar Mij’ appeared first on KW.be.

Lees meer »