Vrouw (41) uit Koekelare zwaargewond na val met motorfiets

Een 41-jarige vrouw uit Koekelare is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt na een val met haar motorfiets.

De vrouw reed vrijdag rond 15 uur met haar motorfiets in de Koekelarestraat in de richting van Ichtegem-centrum. Plots verloor ze om onbekende reden de controle over haar stuur, week af van de baan, haperde in de struiken en kwam ten val.

Ze werd zwaargewond overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis in Rumbeke. Haar motorfiets wordt getakeld. De politie Kouter deed de nodige vaststellingen. (JH)

The post Vrouw (41) uit Koekelare zwaargewond na val met motorfiets is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Schepen Wout Maddens duidt plaatsing van zitbank in Mortagnelaan Bellegem: “Op vraag van bewoners en zien dat het al gebruikt wordt”

Op sociale media is wat ophef ontstaan omwille van een zitbank die geplaatst is in de Mortagnelaan in Bellegem, deelgemeente van Kortrijk. De algemene kritiek luidt dat de bank geplaatst is met uitzicht naar de supermarkt, de AD Delhaize. Nu blijkt dat het niet om een fout gaat, aldus schepen van Bouwen en Wonen Wout Maddens (Team Burgemeester). “Er is

Lees meer »

Meer dan 2.500 arrestaties na hevige studentenprotesten in Bangladesh

In het Aziatische land Bangladesh zijn al meer dan 2.500 mensen gearresteerd na hevige studentenprotesten. Er zouden ook al zeker 174 doden zijn gevallen. De herinvoering van oude quota voor overheidsjobs leidt al enkele weken tot onrust. Die quota zijn intussen geschrapt en de studentengroep heeft de straatprotesten voor 48 uur opgeschort.

Lees meer »

Parijs opent de Olympische Spelen met ongezien straf maar kletsnat spektakelstuk, Céline Dion verdrijft vanop de Eiffeltoren de wolken

President Emmanuel Macron wou zijn grandioze openingsceremonie dwars door Parijs, hij heeft ze gekregen. Na maanden van spanning en draconische veiligheidsmaatregelen presenteerde de lichtstad zich in een straf spektakelstuk aan de wereld. Incidenten bleven uit, al zorgde de regen voor een domper. De Belgische atleten werden kletsnat op hun B-boot, maar uiteindelijk verdreef Céline Dion de wolken.

Lees meer »

KIJK. Deelneemster schoonheidswedstrijd onthult dat ze slachtoffer werd van huiselijk geweld. En dat dader in het publiek zit

Opmerkelijk moment tijdens de verkiezing van Miss Kansas in de Verenigde Staten. Toen kandidate Alexis Smith (25) gevraagd werd naar haar ambities mocht ze verkozen worden, antwoordde ze dat ze een einde wilde maken aan “ongezonde en gewelddadige relaties”. Daarop onthulde ze dat ze zelf het slachtoffer was van huiselijk geweld. En dat de dader in het publiek zat.

Lees meer »

Mark Gillis mag dienst intensieve zorgen nog niet verlaten: “Hij is enorm verward en met tijden angstig”

Mark Gillis (28) ontwaakte vorige week dan wel uit zijn kunstmatige coma, maar het ‘Massa is kassa’-gezicht heeft duidelijk nog een lange weg te gaan. In een persverklaring laat Marks familie weten dat hij de dienst intensieve zorgen voorlopig nog niet mag verlaten. Op mentaal vlak gaat het namelijk absoluut niet goed met de zoon van miljonair Peter Gillis.

Lees meer »