Vrouw (41) uit Koekelare zwaargewond na val met motorfiets

Een 41-jarige vrouw uit Koekelare is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt na een val met haar motorfiets.

De vrouw reed vrijdag rond 15 uur met haar motorfiets in de Koekelarestraat in de richting van Ichtegem-centrum. Plots verloor ze om onbekende reden de controle over haar stuur, week af van de baan, haperde in de struiken en kwam ten val.

Ze werd zwaargewond overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis in Rumbeke. Haar motorfiets wordt getakeld. De politie Kouter deed de nodige vaststellingen. (JH)

The post Vrouw (41) uit Koekelare zwaargewond na val met motorfiets is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Leon en Anny zijn 60 jaar getrouwd

Leon Verleye (82) en Anny Tuyttens (83) vierden hun diamanten huwelijksjubileum in het woonzorghotel H. Hart in Kortrijk.
The post Leon en Anny zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Male en Sint-Michiels winnen bekerfinale krachtbal

Zaterdag werden de bekerfinales krachtbal gespeeld. Aansluitend werden ook de individuele prijzen uitgereikt. Zowel op als naast het veld schoten Male en Sint-Michiels de hoofdvogel af.
The post Male en Sint-Michiels winnen bekerfinale krachtbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Heilig Bloedprocessie ging uit onder een stralende zon

Terwijl het zondag 26 mei een uur voor het begin van de 72ste Heilig Bloedprocessie onweerde en fel regende, scheen de zon tijdens de rondgang van de Heilig Bloedprocessie. Ere-genodigde was kardinaal Jozef De Kesel, gewezen aartsbisschop van Mechelen-Brussel.
The post Heilig Bloedprocessie ging uit onder een stralende zon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Horecabaas zit celstraf voor verkrachting thuis uit, maar plakt enkelband vast aan hond en gaat 100 km verderop feesten

Een celstraf wegens verkrachting thuis uitzitten met een enkelband, die daarna losprutsen én vastplakken aan je hond om te kunnen feesten: dat is exact wat de omstreden en excentrieke horecabaas Ladislas L. (36) dit weekend deed. Terwijl de politie controleerde of hij thuis was, stond hij 100 km verderop in de vipruimte van een dancefestival. De verkrachting was trouwens niet

Lees meer »

EXCLUSIEVE ANALYSE. “Poetin wordt gestopt door macht, niet door voorzichtigheid. Waarom volgt het Westen dan gewoon zijn spel?”

“Poetin geniet met volle teugen van zijn vermogen om ons steeds meer af te dreigen met nieuwe vormen van chantage”, schrijft oud-kolonel Roger Housen in een exclusieve analyse voor HLN na de vele escalaties van Rusland. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is dat het Westen meer doet in de oorlog in Oekraïne dan enkel het spel van Poetin

Lees meer »

Als West-Vlamingen trouwen, dan mag dat wat kosten: niemand spendeert zoveel aan huwelijken als wij

Cateraars, bloemisten en fotografen zetten zich maar beter schrap, want dé trouwmaand bij uitstek staat voor de deur. Hoe al die tortelduifjes hun liefde precies vieren en – belangrijker – hoeveel centen daaraan worden gespendeerd, varieert sterk per provincie. Wat blijkt? West-Vlamingen tasten het diepst in het buidel: zowel het trouwkoppel zelf áls de gasten.
The post Als West-Vlamingen

Lees meer »

KIJK. Daar zijn de eerste mosselen al

In het Zeeuwse vissersdorp Bruinisse zijn de eerste hangcultuurmosselen van het seizoen bovengehaald. Ze zijn een goeie maand vroeger rijp voor de oogst dan bodemcultuurmosselen, omdat ze dichter bij het wateroppervlak groeien. Dat is dichter bij het licht, waardoor ze meer voedsel hebben.

Lees meer »