Van kolonel in ‘F.C. De Kampioenen’ tot generaal in spektakel-musical ‘14-18′: legerkostuum blijft Ron Cornet achtervolgen

Studio 100 kondigt met trots de nieuwste leden van de hoofdcast aan voor de nieuwe versie van de spektakel-musical 14-18, die vanaf 2 juni 2024 te zien zal zijn in het Pop-Up Theater in Puurs. Charlotte Timmers (35) zal de rol van Céline vertolken, de toegewijde verpleegster aan het front. Ron Cornet (65) voegt zich bij Marc Peeters in de rol van generaal. Deze maand gaan de repetities van start, waarmee de laatste rechte lijn naar de première is ingezet. Reporter Jarne kan de ex-’F.C. De Kampioenen’-acteur als eerste strikken voor een gesprek. 

Meer krantenkoppen in België

Dirk Beeuwsaert (80) vestigt Belgisch record op 10.000 meter: “‘Je hebt chance’, zegt men. Chance? Ik heb kanker”

Dirk Beeuwsaert (80) heeft vorige week een Belgisch record gevestigd op de 10.000 meter in de categorie 80-plus. Het is lang niet zijn enige record. De Heulenaar loopt elke dag tien kilometer. Met kanker. “Je moet het een beetje afdwingen. Durven doorzetten.”
The post Dirk Beeuwsaert (80) vestigt Belgisch record op 10.000 meter: “‘Je hebt chance’, zegt men. Chance?

Lees meer »

NIEUW. Met 1 account inloggen op 5 nieuwsmerken

Sinds vandaag is jouw GVA-account een Mediahuis-account. Dit betekent dat je voortaan met 1 e-mailadres en wachtwoord kan inloggen bij alle nieuwsmerken van Mediahuis: Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en De Gentenaar.

Lees meer »

Albert (69) en Marlies (79) krijgen al derde keer water in huis na overstroming: “Het ging zo snel. In een kwartier stond het water al kniehoog”

Zijn vrouw, de polissen, een mand vol eten en drinken, twee familie-albums en de fles cognac die hij diezelfde avond nog voor zijn verjaardag had gekregen: dat bracht Albert Plusquin (69) – en in die volgorde – boven in veiligheid, nadat zijn huis in Moelingen aan een razendsnel tempo onder water liep. Over prioriteiten bij overstromingen moet Albert niet meer

Lees meer »

Dit staat in akkoord van nieuwe Nederlandse regering: 130 per uur op snelwegen, migratie-ingrepen en ambassade in Jeruzalem

De komende Nederlandse regering wil besparen op de openbare omroep en wil een snelheid tot 130 kilometer per uur toelaten op de snelwegen. Er wordt sterk ingegrepen op het vlak van migratie en voorts wordt onderzocht of de ambassade in Israël naar Jeruzalem kan verhuizen. Dat blijkt uit de passages van het onderhandelaarsakkoord die gelekt zijn in de Nederlandse media.

Lees meer »

Dit is het moment waarop Slovaakse premier Fico wordt neergeschoten

Het moment waarop de Slovaakse premier Robert Fico wordt neergeschoten, werd gefilmd en gedeeld door de Slovaakse regionale zender RTV Prievidza. De vermoedelijke dader Juraj C. – een zeventiger uit Levice – vuurde vijf kogels af en raakte de eerste minister van Slovakije onder meer in de buik en het bekken. De dader werd snel tegen de grond gewerkt en

Lees meer »

Vrouw knalt met wagen tegen boom in Izegem

Langs de Lodewijk De Raetlaan in Izegem gebeurde er vrijdagavond een zwaar ongeval. Een vrouw knalde er met haar Renault Trafic tegen een boom naast de weg. De vrouw werd gewond naar het ziekenhuis gevoerd.
The post Vrouw knalt met wagen tegen boom in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

VVGA plant straffe kampioensreüniewedstrijd: “Op zoek naar nieuwe speelsters”

Het Butterblommetornooi vorig weekend van VVGA was succesvol voor de eerste ploeg dames. Zij spelen in tweede provinciale, maar konden met 2-1 winnen van de dames van SK Reningelst die in eerste provinciale spelen. Ook aanwezig was Alveringemnaar en oud-trainer Stefaan Vankemmelbeke. Hij plant op 17 augustus een kampioensreüniewedstrijd.
The post VVGA plant straffe kampioensreüniewedstrijd: “Op zoek naar nieuwe

Lees meer »

LIVEBLOG FURY-USYK. Fury gunt rivaal géén blik tijdens ‘face-off’, Zlatan Ibrahimovic heeft duidelijke voorkeur

Nog één keer slapen tot het megakamp in het boksen. Zaterdag nemen Tyson Fury (35) en Oleksandr Usyk (37) – beiden ongeslagen – het tegen elkaar op. Met als inzet alle vier de bokstitels bij de zwaargewichten. Wie wint en mag zich dus de ‘undisputed’ kampioen noemen? Na de erg korte persconferentie van gisteren zijn er vandaag de wegingen. Volg

Lees meer »