Spookrijder veroorzaakt zwaar ongeval met vijf voertuigen: Haachtsesteenweg voorlopig afgesloten

Op de Haachtsesteenweg in Melsbroek is maandagochtend een zwaar ongeval gebeurd met een spookrijder. Het kwam tot een botsing waarbij liefst vijf voertuigen betrokken waren. Als bij wonder raakte niemand gewond. De rijweg blijft nog een hele poos volledig afgesloten.

 

Meer krantenkoppen in België

“Buitenaards op het veld, doodnormaal ernaast”: Belgische stemmen over de ‘Last Dance’ van Rafael Nadal op Roland Garros

Het loopt storm op Roland Garros voor Rafael Nadal (37). De ‘King of Clay’ zwaait dit jaar Parijs uit. Bij zijn afscheidstoernee blikken Belgische ex-tegenstanders en coaches terug op de prestaties van superkampioen en de mens achter het gravelbeest. Het record van 14 (!) Roland Garros-titels van Nadal zien zij voor eeuwig. Of beslist ‘Baby-Rafa’ daar anders over?

Lees meer »

Wij vonden de man die fake beelden van Grieks zwemparadijs maakte, en hij deed het ook met Brussel en Brugge

Reisorganisatie Sunweb distantieert zich ervan en experts waarschuwen voor zulke valse beelden. Maar de man die de idyllische plaatjes van een adembenemend zwemparadijs in Santorini heeft gemaakt, had helemaal geen kwade bedoelingen. HLN zocht en vond de Indische architect en AI-ontwerper, die ook al prachtige ‘gebouwen’ in Brussel én Brugge creëerde.

Lees meer »

KV Oostende wellicht naar eerste provinciale

KV Oostende kreeg ook van het Belgisch Centrum voor Arbitrage in de Sportsector (C-Sar) geen licentie voor profvoetbal. Deze uitspraak lag door het aangekondigde faillissement van KVO voor de hand.
The post KV Oostende wellicht naar eerste provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nat, natter, natst: we komen in de buurt van de natste lente sinds 1965

We stevenen af op de natste meteorologische lente (van 1 maart tot 31 mei) sinds 1965. De afgelopen maanden viel er een enorme hoeveelheid regen, tot grote frustratie. Ook komende week wordt geen beterschap verwacht. Volgens onze weerman David Dehenauw zijn we goed op weg naar de natste lente sinds 2001, en in het slechtste geval misschien wel sinds 1965.

Lees meer »

Geslaagd aperitiefconcert in B&B Droomkerke

DOOMKERKE De B&B Droomkerke aan de Smisseweg in Ruiselede beleefde op zondag 26 mei twee primeurs: voor het eerst trad de 43-koppige Symphonic Band JET uit Tielt erop en dit ook voor het eerst onder leiding van de nieuwe dirigent Gilles Demeurisse. Het werd zonder meer een geslaagde voormiddag, al wilden de weergoden aanvankelijk niet mee.
The post Geslaagd

Lees meer »

Vandaag is ze de vriendin van Luca Brecel, vroeger was ze een verslaafde drugdealer. “Het begon nadat ik mijn mama verloor”

Door haar druggebruik zette haar vader haar ooit aan de deur. Ook op haar werk werd ze buitengesmeten. Laura Vanoverberghe (25), vandaag het lief van snookersensatie Luca Brecel (29), sliep zelfs een tijd op straat. Ze studeerde af als boekhouder, maar de enige boekhouding die de politie terugvond, was die van haar drugsbende. Hoeveel ze verdiende met het dealen kon

Lees meer »

Bewoners houden traditie in ere aan kapelletje

De meimaand is traditioneel de Mariamaand, en dat is voor de buurtbewoners van de Gentstraat, Kortestraat en Oude Diksmuidse Boterweg niet anders. Jaarlijks komen ze bijeen aan het kapelletje van André Bostoen om samen de rozenkrans te bidden. Diaken Davy Verkest leidde de plechtigheid. Buurtbewoner Geert Debouver vertelt: “Het kapelletje werd na de Tweede Wereldoorlog
The post Bewoners houden

Lees meer »