Schaduwoorlog tussen Israël en Iran dreigt te ontsporen

12:32 Met de Iraanse aanval op Israël is de decennialange ‘schaduwoorlog’ tussen beide landen realiteit geworden. Het is onzeker of ze de geest weer in de fles krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

OPROEP. Praat u (zeer) open over uw loon met collega’s?

Al veel taboes zijn gesneuveld de voorbije jaren, maar over onze loonbrief blijven we – meestal – angstvallig zwijgen. Toch merken bedrijven en hr-dienstverleners stilaan een kentering: collega’s delen steeds vaker wat ze verdienen. Acerta plakte er zelfs een cijfer op. Volgens hen zijn liefst zes op de tien werknemers vandaag transparant over hun loonpakket tegen collega’s. Vooral jongere collega’s

Lees meer »

Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken”

Donderdag 16 mei gaan de deuren open van het nieuwe restaurant McDonald’s op de hoek van de Oostrozebekestraat en de Ringbaan in Ingelmunster. Franchisenemer Kenny Schelstraete en zijn team vieren deze opening op zondagnamiddag 19 mei met kindergrime.
The post Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Inbrekers stelen peperdure handtassen en juwelen uit villa van chirurg: “Ze moeten op sociale media gezien hebben dat we weg waren”

Dieven hebben zaterdagnacht ingebroken in de rijwoning van de plastische chirurg Philippe Brewaeys in Antwerpen. Ze manipuleerden het alarmsysteem en geraakten via het dak binnen. De buit: juwelen en designer handtassen. Wellicht zagen de daders op sociale media dat het koppel op reis was. “Ik stop ermee. Ook mensen met slechte bedoelingen kijken mee”, zegt de doktersvrouw.

Lees meer »