Recreatief vliegveld van Grimbergen test elektrisch vliegtuig: “Staat nog in de kinderschoenen, maar we willen er op tijd bij zijn”

Wordt elektrisch vliegen de toekomst? Dat moet nog blijken, maar op het Recreatief Vliegveld van Grimbergen (RVG) willen ze de trein alvast niet missen en hebben ze een test uitgevoerd met een elektrisch vliegtuig, de Pipistrel Velis Electro. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG LECCE-ATALANTA. Invaller De Ketelaere scoort meteen!

De Ketelaere & co nemen het op tegen middenmoter Lecce. Atalanta doet nog volop mee voor een Champions League-ticket en moet dus winnen op Lecce. De uitploeg kan rekenen op een sterke De Ketelaere, die zijn goede prestaties toonde in de vorige competitiewedstrijd tegen Roma. De Rode Duivel was goed voor twee doelpunten. Krijgen we dezelfde prestatie te zien? Volg

Lees meer »

Kleine Lowie (6) verliest strijd tegen hersentumor: “Je koos Moederkesdag om de vrijheid te nemen die je zo hard hebt verdiend”

Kleine superheld Lowie uit Zoersel is niet meer. Zestien maanden nadat er bij de jongen een agressieve hersentumor werd vastgesteld, stopte zijn leventje. Uitgerekend op Moederdag. Maar één ding is zeker: zijn ouders en zusje bezorgden hem in zijn palliatieve maanden de mooiste momenten van zijn leven. “We maken de prachtigste herinneringen en ik geloof dat ik momenteel intenser met

Lees meer »