Politie neemt fiets zes uur in beslag: “Man fietste zonder verlichting en had 1,8 promille alcohol in het bloed”

Politiezone Rivierenland heeft het voorbije weekend op verschillende plaatsen in de regio alcohol- en drugscontroles gehouden. Van de bijna 1.200 automobilisten die aan de kant moesten voor een controle reden er 22 onder invloed.

 

Meer krantenkoppen in België

Undav naar EK en Sadiki al elfde debutant voor zijn land: hoe Brusselaars kweekfabriek zijn voor A-internationals

Midden de titelstrijd kreeg Noah Sadiki zijn eerste selectiebrief voor Congo. Union is sinds zijn opmars naar 1A een kweekfabriek voor nieuwe A-internationals: al elf spelers braken door voor hun land. Wie ging Sadiki voor en hoe mag ook oud-speler Deniz Undav zijn EK-plek bij Duitsland aan Union danken? Ex-speler Dante Vanzeir, die bij Union ook zijn enige cap versierde,

Lees meer »

Hoe pro-Palestijns protest aan UGent ontaardt in chaos

Terwijl rector Rik Van de Walle in Zuid-Korea zat, stuurde de universiteit de politie af op pro-Palestijnse actievoerders die het rectoraat bezetten. Dat gooide olie op het vuur. Het stadsbestuur stuurt nu een bemiddelaar het veld in. Krijgt Van de Walle de geest weer in de fles?

Lees meer »