Parket van Milaan laat beslag leggen op 64 miljoen euro van Carrefour Italië

Het parket van Milaan, in het noorden van Italië, heeft beslag laten leggen op meer dan 64 miljoen euro van de Italiaanse tak van de Franse supermarktketen Carrefour. Dat heeft het parket gemeld. Een filiaal van de keten wordt verdacht van fiscale fraude. 

Meer krantenkoppen in België

Na ‘Idool’ maakte Esther Sels uit ‘Sing Again’ een grote fout: “Achteraf bekeken had ik beter mijn hart gevolgd”

In de finale van ‘Sing Again’ neemt Esther Sels (41) het onder meer op tegen Dean Delannoit (35). Het roept bijzondere herinneringen op, want zeventien jaar geleden stonden ze ook samen in de finale van ‘Idool’. Dean won toen. “Maar nu staat er een krachtige vrouw op het podium”, reageert ze. Intussen is Esther ook plusmama van twee tienerzonen. “Een

Lees meer »

INTERVIEW. “Ik ben nog nooit zo alleen geweest als bij die opnames”: Anya Taylor-Joy ging diep voor ‘Furiosa: A Mad Max Saga’

“Toen ik de film voor de eerste keer bekeek, moest ik al na 3 minuten huilen.” In ‘Furiosa: A Mad Max Saga’ schittert Anya Taylor-Joy (28) als ontluikende wraakgodin, en cementeert ze in één klap haar status als superster. Al waren de opnames van de prent nogal traumatiserend, vertelt de actrice in dit interview. “Ik wist dat ik twee jaar

Lees meer »

Opnieuw dode op Mount Everest

Nabij de top van de Mount Everest (8.849 meter) in Nepal is het lichaam gevonden van een Keniaanse bergbeklimmer. Het is al de derde dode op de Everest in twee weken tijd, tijdens het hoogseizoen voor de beklimming van de hoogste berg ter wereld.

Lees meer »

Minstens 4 doden en ongeveer 20 gewonden nadat dakterras op Mallorca instort

Drama op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca: donderdagavond stortte een vol terras op de eerste verdieping van een restaurant in en viel dit op het volle terras op de begane grond. Er zijn zeker vier doden te betreuren en een twintigtal mensen raakten gewond. Zeven gewonden zouden in levensgevaar verkeren. Mogelijk loopt de dodentol verder op, vrezen plaatselijke media.

Lees meer »

Opnieuw projectiel van brug gegooid op E42, gat in autodak van Laetitia en Fabio: “Ze hadden ons kunnen doden”

Na het drama op de E42 dat de Roemeense vrachtwagenchauffeur Gheorghe het leven kostte, werden Laetitia en Fabio, afkomstig uit Verviers en uitbaters van een ijssalon, het slachtoffer van een gelijkaardig incident. Vanop een andere snelwegbrug op diezelfde E42 werd een projectiel gegooid dat vervolgens een gat maakte in het dak van hun wagen. Ze kwamen met de schrik vrij,

Lees meer »

Nieuwe school buitengewoon onderwijs Ronse: “Voor kinderen die nood hebben aan gezinsomgeving”

In Ronse komt een nieuwe school voor 30 kinderen met emotionele en gedragsproblemen. Een leegstaand gebouw op het terrein van multifunctioneel centrum (MFC) Heynsdaele wordt daarvoor verbouwd. Het was de vraag van Katholiek Basisonderwijs Oudenaarde om daar zo’n school te zetten, omdat kinderen dikwijls nood hebben aan een stabiele gezinsomgeving. "En Heynsdaele kan die bieden buiten de schooluren", zo luidt

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Chantal en Florent

Op zaterdag 4 mei vierden Florent Huenaerts (74) en Chantal Schellinck (70) hun gouden jubileum. Florent en Chantal zijn allebei geboren in Brussel. Florent groeide op in een gezin met vijf kinderen terwijl Chantal enig kind was. Op 8 juni 1974 traden ze in Neerijse, in het huwelijk. Florent kan terugblikken op een mooie carrière
The post Gouden huwelijksgeluk

Lees meer »