OVERZICHT. Van werken op Ring tot gesloten tunnels: volgende weken veel hinder in en rond Antwerpen

De maandenlange nachtelijke werken op de Antwerpse Ring gaan op 15 april van start. Maar dat is lang niet het enige waarmee je rekening moet houden op de snelwegen en in de tunnels in en rond Antwerpen. Een overzicht.

 

Meer krantenkoppen in België

“Meer dan 1 miljoen kijkers gaan niet tevreden zijn”: VRT-acteurs gaan in tegenaanval tegen Vlaams Belang

“Nooit eerder zo’n onzin gehoord.” VRT-acteurs zijn niet te spreken over de uitspraken van Chris Janssens (46). De ondervoorzitter van Vlaams Belang stelde in ‘De afspraak’ dat er voor entertainmentprogramma’s zoals ‘Thuis’ of ‘F.C. De Kampioenen’ geen plaats meer is bij de openbare omroep. Marijn Devaclk (73), alias als Boma uit ‘F.C. De Kampioenen’, en ‘Thuis’-acteurs Leah Thys (79) en

Lees meer »

The Starlings over de single ‘Supernova’ én dochter Nova: “We vonden het leuk van dit liedje de wereld in te sturen van twee ouders, die super gelukkig zijn met nieuw leven in hun leven”

Al zes maanden zijn Kato en Tom van The Starlings de trotse ouders van een dochter Nova. Het muzikale duo schreef dan ook een liedje ‘Supernova’. Zonder het te beseffen werkte Nova ook al mee aan haar songs, waarop ze later vast en zeker trots zal zijn.
The post The Starlings over de single ‘Supernova’ én dochter Nova: “We

Lees meer »

Distinguished Gentleman’s Ride van start in Brugge

Zondagmiddag verzamelden motards van de Distinguished Gentleman’s op een zonovergoten Markt in Brugge. Een goede tweehonderd strak in het pak gestoken motorrijders zamelden via sponsoring van hun rit al de mooie som van 8000 euro voor de bestrijding van prostaatkanker en mentaal welzijn van mannen.
The post Distinguished Gentleman’s Ride van start in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Zeldzaam moment: Celine Dion woont Rolling Stones-concert bij met haar drie zonen en speelt even geluidstechnicus

Céline Dion (55) lijkt zich de laatste tijd wat beter te voelen, ondanks haar strijd tegen het stiff-person-syndroom. Niet alleen woonde ze een concert van de Rolling Stones bij met haar zonen, maar speelt ze ook even geluidstechnicus voor de rockband. “Het was ongelooflijk”, deelt ze tot slot bij een zeldzaam kiekje van haar kinderen op Instagram.

Lees meer »

Twee cipiers gedood, ‘de Vlieg’ spoorloos, twee voertuigen uitgebrand en massale klopjacht: dit is wat we weten over de dodelijke aanval in Normandië

In het Franse departement Eure (Normandië) is dinsdagochtend een busje dat gedetineerden vervoert aangevallen. Twee cipiers werden doodgeschoten, twee anderen verkeren in kritieke toestand. Een vijfde slachtoffer raakte lichtgewond aan het oor, hij mocht het ziekenhuis intussen verlaten. De gevangene kon met de hulp van zijn kompanen ontsnappen. Inmiddels zijn twee uitgebrande voertuigen teruggevonden, maar de daders en de gevangene

Lees meer »