Nieuw record voor cacaoprijs

Cacao – de belangrijkste grondstof voor chocolade – is naar een nieuwe recordprijs gestegen. Er is weinig beterschap in zicht voor de wereldwijde bevoorrading. 

Meer krantenkoppen in België

Trump beslist te zwijgen op “proces-Stormy Daniels”. Waarom?

Slechts twee getuigen van de verdediging en gedaan ermee, op het proces-Stormy Daniels. Geen Donald Trump zelf dus. Juan Merchan, de rechter die de zaak voorzit, heeft de jury voor de rest van de week dan maar naar huis gestuurd en verwacht hen pas volgende dinsdag terug voor de slotpleidooien. Zes vragen en evenveel antwoorden over de impact van deze

Lees meer »

WVI en Stad Oostende lanceren proefproject voor nieuwbouwwoningen via erfpacht: “Focus op betaalbaar wonen”

WVI en de Stad Oostende lanceren in de Stationsstraat in Zandvoorde een kleinschalig woningproject met vijf nieuwbouwwoningen. Het is de eerste keer dat kopers de grond niet enkel kunnen kopen, maar ook een erfpacht kunnen nemen. “Het is een proefproject om woningen betaalbaarder te kunnen aanbieden”, legt Geert Sanders, algemeen directeur van WVI uit.
The post WVI en Stad

Lees meer »

Rapper Nicki Minaj opgepakt op Schiphol wegens bezit softdrugs

De Amerikaanse rapper Nicki Minaj is zaterdagmiddag op Schiphol, de luchthaven van Amsterdam, opgepakt voor het bezit van softdrugs. Een woordvoerder van de Nederlandse marechaussee bevestigt de aanhouding van "een Amerikaanse mevrouw" na berichtgeving van NU.nl. Ook de ster zelf maakt er melding van op X.

Lees meer »