Nergens zonder weg in Tielt-Winge

22:00 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

Elisa Decostere is nieuwe voorzitter Unizo

Unizo Ardooie-Koolskamp heeft de bestuursploeg herschikt. Deze vereniging voor zelfstandige ondernemers en vrije beroepen verdedigt de belangen van de leden in de gemeente. Advocate Elisa Decostere is de nieuwe voorzitter. Het bestuur bestaat uit Griet Spruytte, Sofie Lievens, Brecht Devos, Marnik Vandenberghe, Tony Seys, Martine De Meersserman, Wouter Lafaut, Elke Verstuyft, Nele Vandenberghe, Lore Van
The post Elisa Decostere

Lees meer »

Voorlopig geen muzikale comeback, maar Céline Dion wil haar grootste hits wel zingen in een concertfilm: “Ze geeft niet op”

Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame Stiff-Personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er voorlopig niet meer in, maar wel wil de Canadese zangeres nog een keer haar grootste hits zingen in een concertfilm. “Céline geeft niet zomaar op”, klinkt het bij een bron aan ‘The Sun’.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit zijn de plannen van de zeven Vlaamse partijen met uw pensioen

Ruim één op vijf Vlamingen is 65-plusser, en toch gaat het in de kiescampagne amper over hun pensioen. Niemand wil deze groeiende groep tegen de grijze haren instrijken, zo lijkt het. Maar de zeven Vlaamse partijen hebben wél allemaal een plan om de pensioenfactuur te drukken. Van sneller op pensioen tot een hoger minimumpensioen: HLN dook in de partijprogramma’s en

Lees meer »

Oktoberfest weert hit ‘L’Amour Toujours’ van Gigi D’Agostino na racistische incidenten: “Geen plaats voor die rechtse rotzooi”

De organisatie van het bierfestijn Oktoberfest in het Duitse München wil dit jaar het nummer ‘L’Amour Toujours’ van dj Gigi D’Agostino in de ban doen. Die beslissing volgt op het incident dat dateert van het Pinksterweekend, waarbij Duitse jongeren die feestvierden op het Waddeneiland Sylt, racistische leuzen zongen op de melodie van het lied en de Hitlergroet brachten.

Lees meer »

Familie van Michael Schumacher krijgt 200.000 euro na “wansmakelijk” nepinterview waar al koppen door rolden

De familie van Michael Schumacher (55) heeft haar slag thuisgehaald. Het krijgt een schadevergoeding van 200.000 euro van ‘Die Aktuelle’, het Duitse magazine dat in april vorig jaar een nepinterview met de zevenvoudige wereldkampioen publiceerde. Het misleidende artikel beweerde de medische toestand van Schumacher na diens ski-ongeval te kennen, maar was gemaakt via artificiële intelligentie en dus volledig vals. Het

Lees meer »

Overleeft het Iraanse regime de dood van zijn president?

De plotse dood van de Iraanse president Raisi bij een helikoptercrash leidt tot heel wat onzekerheid in Iran. Niet zozeer omdat de president een belangrijk man is, want in Iran moet die toch vooral luisteren naar wat de opperste, geestelijke leider, ayatollah Ali Khamenei, zegt. Maar vooral omdat Raisi werd genoemd als de gedoodverfde opvolger van Khamenei, die zelf al

Lees meer »