Na ongeval in Deerlijk anderhalf uur file op E17 richting Frankrijk: linker- en middenrijstrook versperd

Op de E17 richting de grens met Frankrijk is maandag rond 7.40 uur een ongeval gebeurd ter hoogte van Deerlijk, zo meldt Het Laatste Nieuws.

De linker- en middenrijstrook zijn daar versperd. Er staat anderhalf uur file tussen Kruishoutem en Kortrijk-Oost.

(later meer)

The post Na ongeval in Deerlijk anderhalf uur file op E17 richting Frankrijk: linker- en middenrijstrook versperd is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De Stokerie toont project op Open Wervendag

Op 26 mei was er een nieuwe editie van Open Wervendag. Ook in West-Vlaanderen waren er die dag verschillende te bezoeken: zo ook in Kortrijk in de Slachthuisstraat met het project De Stokerie.
The post De Stokerie toont project op Open Wervendag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dierenarts Maya Herman zet liberale schouders onder Trots op Oostende

“De jongste jaren is er in Oostende heel wat gerealiseerd voor de dieren, we hebben niet alleen het asiel, maar ook een vogelopvangcentrum, een kattencafé, dierenartsen die zich inzetten. Voor al deze actoren wil ik mij als liberale kandidaat inzetten om bijkomend nog een aantal zaken te verbeteren”, aldus Maya Herman die haar schouders onder Trots op Oostende zet.

Lees meer »

Franse minister van Volksgezondheid wil ‘energy sniffs’ verbieden. Hoe werkt dit witte energiepoeder en wat doet het?

‘Energy sniffs’, oftewel poedertjes die je kunt snuiven voor een krachtige energieboost, worden steeds populairder in ons land en de buurlanden. Ze zijn ook volledig legaal, maar daar kan weleens verandering in komen. De Franse minister van Volksgezondheid wil het poeder nu verbieden. Maar hoe schadelijk zijn die energy sniffs, en hoe werkt het? Toxicoloog Jan Tytgat waarschuwt: “Als je

Lees meer »

Iconisch ‘Home Alone’-huis staat te koop voor bijna 5 miljoen euro

Geen kerst zonder ‘Home Alone’. Jaar na jaar kijken we op kerstavond naar de kleine Kevin, en hoe hij zijn wilde fantasie gebruikt om twee bandieten uit zijn huis te houden. Voor de echte superfans is er misschien nu nog meer goed nieuws: het wereldberoemde huis staat namelijk te koop. Al hangt daar ook wel een stevig prijskaartje van 5,25

Lees meer »

Feestelijke opening van gerestaureerde Meestersmolen

Op zondag 26 mei wordt De Meestersmolen op de hoek van de Veurnestraat en de Westvleterenstraat in Oostvleteren opnieuw feestelijk in gebruik genomen. Tijdens het afgelopen jaar werd de molen grondig gerestaureerd en hersteld.
The post Feestelijke opening van gerestaureerde Meestersmolen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onverwachte grote liefde tussen Michiel en Rune en Martijn en Lisanne kussen voor het eerst in ‘Boer zkt vrouw’

Heel veel romantiek in de voorlaatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Boer Michiel (27) en Rune vallen volledig voor elkaar in het zonnige Turkije. “Nooit gedacht dat ik zo snel verliefd zou worden”, klinkt het gelukzalig. Ook boer Martijn (36) en Lisanne geven voorzichtig toe aan hun gevoelens. En boer Niels (32) geeft Sylvie voor het eerst een compliment vanuit

Lees meer »