Na ongeval in Deerlijk anderhalf uur file op E17 richting Frankrijk: linker- en middenrijstrook versperd

Op de E17 richting de grens met Frankrijk is maandag rond 7.40 uur een ongeval gebeurd ter hoogte van Deerlijk, zo meldt Het Laatste Nieuws.

De linker- en middenrijstrook zijn daar versperd. Er staat anderhalf uur file tussen Kruishoutem en Kortrijk-Oost.

(later meer)

The post Na ongeval in Deerlijk anderhalf uur file op E17 richting Frankrijk: linker- en middenrijstrook versperd is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bakkerij Aernoudt opent de deuren in voormalig pand van De Voerman in Lichtervelde: “Dit is een perfecte locatie”

Bakkerij Aernoudt opende op vrijdag 19 juli hun vestiging in de Koolskampstraat in Lichtervelde, waar voorheen Brasserie De Voerman was. De bakkerij is zeven op zeven geopend, iedere dag vanaf 6 uur ‘s morgens.
The post Bakkerij Aernoudt opent de deuren in voormalig pand van De Voerman in Lichtervelde: “Dit is een perfecte locatie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duizend uur video’s, DNA-onderzoek en speurhonden die met het vliegtuig overgebracht werden: zo verliep onderzoek naar moord op Marc (71) en Laura (66)

Uit beelden die de Guardia Civil heeft vrijgegeven, blijkt dat de Spaanse politiedienst de grote middelen inzet om de misdaden tegen het Vlaamse koppel Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66) op het eiland op te helderen. Voor het eerst toonden de Spaanse speurders hoe ze een val opspanden, die op 20 juni dichtklapte.

Lees meer »

“Twee uur voor de schietpartij kon dader 11 minuten lang de locatie verkennen met een drone”: aanslag op Trump leest als blunderboek

Uit enkele hoorzittingen van deze week blijkt dat er behoorlijk geblunderd is — of op zijn minst kansen gemist — bij de beveiliging van Donald Trump in Butler. Amper twee uur voor de speech van de Republikeinse kandidaat kon de schutter nog elf minuten lang een verkenning met een drone uitvoeren. En een uur voordien wist de geheime dienst dat

Lees meer »

“Er moet een schepen komen voor tradities en monumenten”: Vooruit wil meer aandacht Oostendse authenticiteit

Met enkele concrete voorstellen vraagt Vooruit Plus aandacht voor Oostendse tradities en monumenten. “We willen ze bewaken en sommige tradities terugbrengen”, klinkt het bij John Crombez en Niko Geldhof. Ze willen een aparte schepen voor toerisme die ook waakt over de authenticiteit.
The post “Er moet een schepen komen voor tradities en monumenten”: Vooruit wil meer aandacht Oostendse authenticiteit

Lees meer »

EXCLUSIEF. Thuis bij prinses Delphine: “Als je ziet waar ik enkele jaren geleden stond, is alles vrij positief uitgedraaid”

Een opvallend rood-roze broekpak, met daarop de afbeelding van een vlinder. Prinses Delphine (56) straalde naar goede gewoonte op de nationale feestdag. Haar outfit was dan ook allesbehalve zomaar gekozen. Dat vertelde de prinses aan ‘Story’-journalist en royaltyexpert Wim Dehandschutter tijdens een exclusief gesprek bij haar thuis. Over haar outfit en de persoonlijke brief die vorig jaar uitlekte. “Het was

Lees meer »

“Hij heeft me als kind wreed behandeld”: trans dochter rekent af met Elon Musk na zijn kwetsende wokevirus-uitspraak

“Elon Musk was een afwezige vader. Hij heeft me als kind wreed behandeld omdat ik queer en vrouwelijk ben.” Vivian Jenna Wilson (20) rekent in een telefonisch interview met NBC News af met de Tesla-topman, nadat hij haar enkele dagen eerder zelf zwaar gekwetst had. Zo bleef hij constant verwijzen naar zijn trans dochter met haar mannelijke geboortenaam. “Ik ben

Lees meer »

Brand in Wervik bij 82-jarige blijkt aangestoken

De woningbrand dinsdagavond in Koning Albertfonds in Wervik is opzettelijk aangestoken. Dat blijkt uit onderzoek. Het was de bewoonster (82) van het huis zelf die haar matras in brand stak. Ze kon door de brandweer uit haar rijwoning gered worden en verblijft in het AZ Delta in Rumbeke.
The post Brand in Wervik bij 82-jarige blijkt aangestoken appeared first

Lees meer »