Muizenplaag in Leuven, tien horecazaken gesloten: “Ook in andere steden probleem. Door almaar slapper gif”

Leuven kampt met een muizenplaag. Het FAVV sloot er tien horecazaken vanwege het ongedierte. “Het probleem is er groter dan elders”, klinkt het. Maar volgens een verdelger rukt de muis ook in andere steden op “door almaar slapper gif”.

 

Meer krantenkoppen in België

Joost Klein vanavond voor het eerst sinds Songfestival weer op het podium, ‘Europapa’ gaat ondertussen wereldwijd viraal

De Nederlandse artiest Joost Klein staat vanavond voor het eerst sinds zijn uitsluiting van het Eurovisiesongfestival weer op het podium. De 26-jarige artiest staat op een de affiche van Freshtival Weekend in Enschede in Nederland. Ondertussen gaat ‘Europapa’ viraal, het Nederlandstalige nummer duikt in alle hoeken van de wereld op in de Spotify-hitlijsten.

Lees meer »

ASSISEN. Stefaan De Smet schoot zijn minnares dood langs een eenzame veldweg. Een opwelling? Of een goed voorbereid plan?

Voor het assisenhof in Gent vindt vanaf morgen het proces plaats tegen Stefaan De Smet. Hij wordt beschuldigd van moord op zijn minnares en overbuurvrouw Sandra Bellaccomo. De Smet schoot haar dood op een afgelegen landweg in Berlare. Volgens hem in een opwelling, omdat Bellaccomo eiste dat hij met zijn familie zou breken. Haar echtgenoot, haar zoon, haar familie en

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys neemt afscheid van Mol Senne en de leuke groep

Onze zoektocht op Sicilië is voorbij. Na negen weken vol passie, genot en avontuur zetten we een punt achter het twaalfde seizoen van ons favoriet programma. Vorige week werd al duidelijk dat Senne de saboteur van dienst was, maar na afgelopen zondag weten we ook hoe onze besnorde held uit Westerlo het aan boord legde. In de allerlaatste aflevering van

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. IJskoude afdaling baart zorgen: renners dreigen niet te starten als Umbrailpas niet wordt geschrapt

Dreigt er Chaos in de Giro? Door de weersomstandigheden trekt het peloton niet over de Stelvio, maar – tot nader order – wél over de Umbrailpas. Al worden ook daar barre weersomstandigheden voorspeld en gaven de ploegen aan dat ze de beklimming én vooral de 20 kilometer lange afdaling niet willen doen. Wordt Umbrailpas nog geschrapt uit de rit? Volg

Lees meer »

Tachtiger vergist zich van pedaal: ravage in carwash in Denderleeuw

In Welle bij Denderleeuw heeft een vrouw van boven de tachtig zware schade aangericht in de wasstraat van een carwash. Ze had haar auto niet in neutraal gezet en schoot 30 meter vooruit. Daarbij vernielde ze een groot deel van de installatie. De vrouw zat geklemd in haar voertuig en werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer »

Rusland start met eerste fase van oefeningen met kernwapens

Het Russische ministerie van Defensie kondigt aan dat Rusland begonnen is met nucleaire oefeningen. In een eerste fase gaat het om “praktische opleidingen voor de voorbereidingen en het gebruik van niet-strategische nucleaire wapens” in het zuidelijke militaire district, klinkt het, en de oefening heeft betrekking op Iskander- en Kinzhal-raketten.

Lees meer »

Isolde (29) is manager van haar eigen dansschool in Waregem: “Op dansen staat geen leeftijd”

In Waregem schittert een nieuwe ster aan het dansfirmament: Isolde Billiet (29). Een onderneemster met voorliefde voor dans en beweging. Zodra de avond valt, verandert ze in een bevlogen danslerares en manager van haar eigen dansschool.
The post Isolde (29) is manager van haar eigen dansschool in Waregem: “Op dansen staat geen leeftijd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mislukte staatsgreep in Congo live uitgezonden op Facebook

In Congo heeft het leger afgelopen nacht een staatsgreep weten te voorkomen. Dat meldt een woordvoerder in een korte toespraak op de staatszender. Verder vonden er ook verschillende arrestaties plaats. Opmerkelijk was dat er gelijktijdig met de aanval een livestream te volgen was op de Facebookpagina van de regeringstegenstander.

Lees meer »

Pogacar, die aanviel omdat hij kou had, schenkt na finish roze trui weg: “Hij is zo een fantastische kerel”

Tadej Pogacar (25) moet zich toch een béétje schuldig gevoeld hebben toen hij in de Giro in het absolute slot Giulio Pellizzari (20) – de jongste deelnemer – voorbijging. Want wat blijkt? De twee kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden. En dat leverde een prachtig gebaar op van ‘Pogi’ na de finish. “Giulio is een geweldige kerel. Hij verdiende

Lees meer »