Metaalprijzen stijgen fors door nieuwe sancties tegen Rusland

11:22 De prijzen van aluminium en nikkel zijn maandag fors gestegen omdat nieuwe Amerikaanse en Britse sancties het aanbod uit Rusland zullen verminderen. 

Meer krantenkoppen in België

Okra fietst richting het Ieperse Ommeland

Onlangs namen 21 Okra leden hun fiets bij de hand om een dagje erop uit te trekken. Iedereen met de fietshelm en een fluojas zodat men zich veilig in het verkeer kon wagen.
The post Okra fietst richting het Ieperse Ommeland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dokter Trump geeft update over herstel na moordaanslag: “De kogel was minder dan 0,5 centimeter verwijderd van zijn hoofd”

Een halve centimeter. Zoveel heeft het gescheeld of de kogel die het oor van Amerikaans ex-president Donald Trump raakte, had zich in zijn schedel geboord. Dat zegt Ronny Jackson Jr, die tijdens Trump’s presidentschap zijn persoonlijke dokter was, in een brief aan het Huis van Afgevaardigden. Daarin geeft hij de Amerikaanse burgers een update over de toestand van Trump, en

Lees meer »

210 festivalgangers betrapt met drugs op Tomorrowland, 18 mensen opgepakt omdat ze zonder ticket probeerden binnen te dringen

Het parket van Antwerpen en PolitieZone Rupel hebben een overzicht gemaakt van alle overtredingen die werden vastgesteld tijdens het eerste weekend van het dancefestival Tomorrowland. Daaruit blijkt dat 73 mensen gearresteerd werden om verschillende redenen en er voor meer dan 55.000 euro aan minnelijke schikkingen geïnd werd bij festivalgangers die betrapt werden op drugs.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. ‘Joost Klein’ trapt dag twee op gang

Dag twee van de Gentse Feesten! Die begon alvast met een potje yoga en we meenden zelfs Joost Klein gezien te hebben. Volgens de officiële cijfers blijkt intussen dat de eerste dag meteen goed was voor 180.000 bezoekers, en dat belooft voor de nog resterende negen dagen. Met het oog op mogelijke onweders later vandaag, worden constructies op de pleinen

Lees meer »

Jeugdhuis ‘t Schipke uit Lauwe heeft een nieuwe vaste locatie: “Waaier van mogelijkheden in het leegstaande café De Sportwereld”

‘t Schipke is dood, lang leve ‘t Schipke! Na een noodgedwongen sluiting van meer dan een jaar, krijgt het iconische jeugdhuis uit Lauwe een doorstart. Pal op Lauweplaats zullen er vanaf 9 augustus opnieuw pinten worden getapt en zal de jeugd er een nieuwe uitvalsbasis hebben.
The post Jeugdhuis ‘t Schipke uit Lauwe heeft een nieuwe vaste locatie: “Waaier

Lees meer »