Martijn blikt terug op dramatisch climax tussen rivales in ‘Boer zkt vrouw’: “Mijn ogen zijn opengegaan”

Wat een onschuldig namiddagje shoppen moest worden, eindigde met bitsige discussies en tranen in de ogen. De concurrentiestrijd op het erf van Martijn (36) bereikte zondagavond een nieuwe climax in ‘Boer zkt vrouw’. Lynnsie (32) en Lisanne (32) kibbelden tegen de sterren op, Martijn keek het tafereel met lede ogen aan. In dit interview blikt hij uitgebreid terug op die bewogen namiddag en verklapt hij welke gevolgen het gekibbel had. “Ik ben op zoek naar een sterke vrouw, maar ze moet ook wel water bij de wijn kunnen doen.” 

Meer krantenkoppen in België

“Een huis verkopen aan 60.000 euro, dat is belachelijk”: oppositie kritisch over verkoop sociaal patrimonium aan Woonmaatschappij IJzer en Zee

De gemeenteraad van De Panne keurde meerderheid tegen oppositie de verkoop van het sociaal woonpatrimonium goed aan de Woonmaatschappij IJzer en Zee. Voor de verkoop van 158 sociale huizen krijgt de gemeente 9.440.800 euro, dat is gemiddeld 60.000 euro per huis. “Belachelijk”, vindt Christophe Delrive (DAS). Waarom doet de gemeente dit?
The post “Een huis verkopen aan 60.000 euro,

Lees meer »

Petitie voor fietspad langs Britse militaire begraafplaats in Dranouter

De leerlingen van de dorpsschool De Zafant in Dranouter steunen de petitie van de gemeente voor een fietspad in de Dikkebusstraat. Dat fietspad moet onder meer passeren langs een Britse begraafplaats van soldaten uit de Eerste Wereldoorlog. Het Vlaams agentschap Onroerend Erfgoed vindt een fietspad storend voor het zicht op de begraafplaats.

Lees meer »

Music for Charity zamelt op 5 oktober geld in

Music for Charity is ontstaan uit de Rock Night, een evenement dat zes jaar werd georganiseerd ten voordele van wielrenner Jari Vandenbussche. Het ingezamelde geld gaat naar twee goede doelen, één die de organisatie zelf kiest en één die het publiek mag voorstellen. Afspraak op 5 oktober in zaal De Zwaan.
The post Music for Charity zamelt op 5

Lees meer »

Zeven politici brengen weekend door in één kasteel: achter de schermen van ‘Het conclaaf’. “De maskers vallen soms echt af”

Vanavond start op VTM een vierdelige reeks, waarin Eric Goens zeven politieke kopstukken een weekend lang opsloot in een kasteel in de Ardennen. De politici kregen het vuur aan hun schenen gelegd, door Goens én de andere deelnemers. Van Bart De Wever die een staking afkondigde tot premier De Croo die ervandoor ging: wij doken achter de schermen van ‘Het

Lees meer »

Bewakingsbeelden tonen volledige dodelijke raid in Normandië

In Normandië kwamen dinsdag twee cipiers om het leven bij een aanval op een busje dat aan gevangenentransport deed. De raid werd volledig gefilmd door de bewakingscamera aan het tolstation van Incarville. De beelden tonen hoe twee auto’s het busje – met één gedetineerde aan boord – klemrijden, waarna zwaarbewapend mannen uitstappen en de politie omsingelen. Ze konden uiteindelijk de

Lees meer »

Bestuurster komt om bij aanrijding met mug

Een vrouw uit Tongeren is dinsdagavond verongelukt op de Bilzersteenweg in Tongeren. De vrouw reed met haar auto de steenweg op en botste daar tegen een mug met zwaailichten. De mugarts raakte lichtgewond bij de klap.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Israël meldt raketaanval op belangrijke grensovergang voor noodhulp aan Gaza

De Israëlische strijdkrachten bereiden een grondoffensief voor in Rafah, waar ongeveer 1,4 miljoen mensen vastzitten. “Ongeveer 300.000″ Palestijnen hebben de oostelijke wijken van de stad verlaten sinds het evacuatiebevel eerder deze week, zo zegt het Israëlische leger. Intussen zijn de onderhandelingen over een staakt-het-vuren en de vrijlating van de gegijzelden op een dood spoor beland, volgens de VS. Volg alle

Lees meer »

Horloges F1-legende Michael Schumacher geveild

Acht horloges die eigendom waren van de legendarische F1-piloot Michael Schumacher zijn dinsdag geveild in het Zwitserse Genève. De meest waardevolle ging onder de hamer voor omgerekend zo’n 1,2 miljoen euro. Daarbij komt voor de koper nog tussen de 20 en 26 procent commissie voor het veilinghuis Christie’s.

Lees meer »

Beoogde Nederlandse premier Ronald Plasterk biedt in open brief excuses aan NSC-leider Pieter Omtzigt aan

Ronald Plasterk, die vaak genoemd wordt als premier van de toekomstige rechtse regering in Nederland, heeft vrijdag in een open brief in de krant De Telegraaf zijn excuses aangeboden aan Pieter Omtzigt, de leider van de coalitiepartij Nieuw Sociaal Contract (NSC). De twee mannen hebben in een eerdere fase van de regeringsvorming, toen Plasterk informateur was, nog een aanvaring gehad.

Lees meer »