LIVEBLOG ATALANTA-VERONA. Thuisploeg geeft dubbele voorsprong weg, De Ketelaere naar de kant

Atalanta speelt tegen laagvlieger Verona en doet dat met Charles De Ketelaere in de basis. Kan de Rode Duivel schitteren? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

Vlamingen houden het meest vast aan familienaam van vader

Sinds juni 2014 kunnen ouders vrij kiezen om aan hun kinderen een van hun familienamen of beide toe te kennen. Tien jaar later krijgt nog altijd meer dan 80 procent van de kinderen alleen de naam van de vader. In Vlaanderen is dat zelfs 85 procent, zo blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Justitie.

Lees meer »

Politiek journalist Isolde Van den Eynde: “PS-voorzitter Magnette mag dan wel njet zeggen tegen staatshervorming, er beweegt meer dan we denken”

Of België uit twee democratieën bestaat zoals De Wever zegt? Soms wel. Maar het zijn alleszins geen parallelle werelden meer. Het is niet langer een dovemansgesprek van twee democratieën die deel uitmaken van hetzelfde land. Communautair zegt Paul Magnette njet, maar er beweegt veel meer dan we denken”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde.

Lees meer »

Cocaïnedealer loopt voor tweede keer tegen de lamp

Een 27-jarige man uit Kortrijk riskeert een jaar cel en 8.000 euro boete nadat hij gesnapt werd met 51 gram cocaïne op zak. Hij gaf toe dat hij de drugs wou doorverkopen. In 2019 werd de jongeman ook al veroordeeld. “Jammer dat het signaal toen onvoldoende was”, zei de procureur.
The post Cocaïnedealer loopt voor tweede keer tegen de

Lees meer »

DOVO laat Duitse Tellermine en drie obussen ontploffen na vondst in duinen

In het duin- of natuurgebied aan de Cabourgweg in Adinkerke bij De Panne werd dinsdagavond munitie gevonden. Opruimingsdienst DOVO ging ter plaatse om te controleren om wat het ging. “Het bleek om een Duitse Tellermine, twee grote Duitse obussen van 30 kilogram zwaar en een Franse obus te gaan”, meldt DOVO. Alles werd ter plaatse vernietigd.
The post DOVO

Lees meer »