KIJK. Joost Klein en Mustii laten volle AFAS Live meezingen tijdens ‘Eurovision In Concert’

Een kleine maand voor het Eurovisiesongfestival van start gaat in Zweden, kregen fans al een voorproefje van verschillende kandidaten. Topfavorieten zoals Zwitserland, Kroatië en Italië waren aanwezig in AFAS Live in Amsterdam om te tonen wat ze in hun mars hebben. De mannen van de Lage Landen mochten ook niet ontbreken. De Brusselse Mustii liet de volle zaal meezingen met ‘Before The Party Is Over’ en Joost Klein bouwde een feestje met ‘Europapa’. 

Meer krantenkoppen in België

Isabelle en Sophie in vzw van Pieter ‘De Mol’ Delanoy: “Ontbijt op verkiezingsdag ten voordele van kinderen”

Isabelle Maenhoudt en Sophie Coorevits zetten mee hun schouders onder Boeta, de vzw van Pieter De Mol 2018 Delanoy. “We proberen jongeren in Kaapstad een hoopvolle toekomst te geven”, klinkt het.
The post Isabelle en Sophie in vzw van Pieter ‘De Mol’ Delanoy: “Ontbijt op verkiezingsdag ten voordele van kinderen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jef Vermassen “zwaar gedegouteerd” over afsluiten onderzoek naar Bende van Nijvel: “Ze wilden de daders gewoon niet vinden”

“Ontgoocheld ben ik niet. Dat ben je maar als je iets niet verwacht. Maar het stond al lang vast in het scenario van Justitie: dat het onderzoek naar de Bende afgesloten zou worden zonder resultaat. Omdat het niet mág uitkomen”, zegt strafpleiter Jef Vermassen. Hij vertelt hoe hij samen met slachtoffer David Van de Steen jarenlang tevergeefs heeft gefungeerd als

Lees meer »

Avelgem wil niet meebetalen aan renovatie kasteel Bossuit “We moeten plots 434.000 euro betalen”

De gemeente Avelgem wil niet meebetalen aan de renovatie van het Kasteel van Bossuit. De Vlaamse regering heeft onlangs twee restauratiepremies toegekend aan de eigenaar van het kasteel. Goed nieuws zou je denken, maar omdat de subsidie-aanvraag werd ingediend in 2014, moet de gemeente verplicht 15 procent van de restauratiekosten voor haar rekening nemen. Aanvragen vanaf 2015 betaalt de Vlaamse

Lees meer »

Koelbloedige chauffeur voorkomt erger nadat band van oplegger vuur vat

Dinsdagmorgen even over 7 uur merkte de chauffeur van een autotransport, die op de A11 richting Knokke reed, dat een band van zijn oplegger hevig begon te roken. Hij kon zijn truck op de pechstrook parkeren en ging de rokende band met poederblussers te lijf.
The post Koelbloedige chauffeur voorkomt erger nadat band van oplegger vuur vat appeared first

Lees meer »

Toeriste raakt paard aan van King’s Guard voor foto, maar dier laat duidelijk blijken wat hij daarvan vindt

Een toeriste is maandag serieus geschrokken toen ze de King’s Guard bij Buckingham Palace bezocht in het Verenigd Koninkrijk. De vrouw wilde poseren voor een foto en nam daarbij een paard vast, maar dat had ze beter niet gedaan. Het dier haalde uit waardoor ze achteruit geduwd werd en net niet viel. Geschrokken verliet ze samen met haar medereiziger de

Lees meer »

“Als je kiest voor spelers die in vorm zijn, hoe kan je Vanaken dan niet meenemen?”: ‘Deviltime’ verrast over keuze Vermeeren

Geen Batshuayi, maar ook geen Vanaken in de EK-selectie van de Rode Duivels. Vooral het ontbreken van de tweevoudige Gouden Schoen, dé uitblinker van de Champions’ Play-offs, ten voordele van Arthur Vermeeren vinden onze analisten in ‘Deviltime’ onbegrijpelijk. Marc Degryse: “Hoezo, Vermeeren kan ervaring opdoen? Het EK is nú! Heel bizar”.

Lees meer »