Het lichtend pad van Bayer Leverkusen: hoe Xabi Alonso grijze aspirineclub plots aantrekkelijk heeft gemaakt

De eeuwige verliezer is eindelijk loser af. Niet enkel de reusachtige neonreclame van farmareus Bayer licht de hemel boven Leverkusen voortaan op. Zijn fabrieksploeg heeft de dominantie van Bayern München in de Bundesliga na elf opeenvolgende titels doorbroken. Zoals zijn aspirine gaat Bayer plots viraal. Met dank aan een populaire trainer die een lichtend pad heeft uitgezet. 

Meer krantenkoppen in België

Benjamin verloor vriendin bij overstromingen in 2021, en klaagt nu TotalEnergies aan voor onvrijwillige doodslag

Acht klimaatslachtoffers, waaronder de Belg Benjamin Van Bunderen Robberechts (17), hebben de top van TotalEnergies aangeklaagd wegens onvrijwillige doodslag, schuldig verzuim, het niet voorkomen van rampen en het vernielen van biodiversiteit. “Sinds de dood van mijn vriendin Rosa kan ik niet anders dan me voor deze zaak inzetten”, verklaart Benjamin.

Lees meer »

In geen tijd opende Vlaamse ondernemer (25) meer dan 20 winkels. Maar nu is het al over en uit: “Wellicht zal ik mijn geld nooit zien”

Met veel poeha aangekondigd, in geen tijd 25 eigen winkels en de droom van een vestiging op de Champs-Elysées. Maar de expansiedrang van Jacob’s Conceptstore en zijn ambitieuze jonge stichter Thomas Nouws (25) blijkt toch te groot. Dinsdag vroeg de keten met uniek cadeauconcept het faillissement aan. “Ik heb nog duizend euro inkomsten van Moederdag te goed, geld dat ik

Lees meer »

Orthobilithy Sport uit Jabbeke biedt voortaan ook fietsritten aan

Sinds begin deze maand biedt Orthobility Sport, gelegen in het Vlamingveld, fietstochten aan. Het zijn korte afstanden met extra aandacht voor wie elektrisch fietst. Hiermee wil Orthobility Sport het fietsen zo toegankelijk mogelijk houden. Om de veertien dagen biedt Orthobility Sport op vrijdagnamiddag een leuke fietstocht aan op goed berijdbare fietswegen. De afstand bedraagt tussen
The post Orthobilithy Sport

Lees meer »

Miljoenen mensen wonen begrafenis van Iraanse president Raisi bij

In de Iraanse hoofdstad Teheran zijn miljoenen mensen toegestroomd voor de rouwdienst voor de verongelukte Iraanse president Ebrahim Raisi. Dat zegt de Iraanse staatstelevisie. De religieuze leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, leidde bij het begin van de ceremonie woensdag een gebed bij de doodskisten van de slachtoffers van het ongeval.

Lees meer »