Gratis activiteiten op Buitenspeeldag op 17 april in Staden

Net als heel wat andere gemeenten organiseert Staden een buitenspeeldag.

“De Buitenspeeldag vindt op woensdag 17 april van 13.30 tot 16.30 uur plaats op speelterrein De Groene Slinger in de Brabandstraat in Oostnieuwkerke”, weet jeugdschepen Gwendolyn Vandermeersch (Open Vld).

“We hebben tal van gratis activiteiten gepland. Er is onder andere een kleuterdorp voorzien en er kunnen kampen gebouwd worden. Voor kinderen jonger dan vijf jaar is begeleiding vereist. We vragen ook om een koekje of een stuk fruit mee te brengen. Om een idee te hebben van het aantal aanwezige kinderen, vragen we om vooraf in te schrijven via het inschrijvingsformulier op het e-loket op www.staden.be of via 051 70 82 04.” (BCH)

The post Gratis activiteiten op Buitenspeeldag op 17 april in Staden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oostkamps bedrijf Citymesh wil samen met Roemeense telecomgroep DIGI de goedkoopste telecomoperator worden

Telecomoperator DIGI wil zich met “prijzen die nog nooit gezien zijn in België” op de markt werpen. Dat beweert Jeroen Degadt, de topman van DIGI België. Opvallend detail: DIGI België is een joint venture van het Oostkampse bedrijf Citymesh, dat telecomdiensten aan bedrijven aanbiedt, en de Roemeense telecomgroep DIGI die al actief is in vier Europese landen, met in totaal

Lees meer »

Van Celine tot Pixie: viergeslacht in Ledegem

Onze fotograaf trof volgend viergeslacht aan in Ledegem. Op de foto herkennen we Fabienne Vandevelde (54), Celine Vermeulen (85), Pixie Depovere (3) en Kimberly Tanghe (32).
The post Van Celine tot Pixie: viergeslacht in Ledegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niels Reynvoet en Kris D’alleine winnen nu ook de Sezoensrally

Niels Reynvoet (Citroën C3 Rally2) en copiloot Kris D’alleine uit Reninge hebben uiteindelijk zaterdag de Sezoensrally gewonnen. Maxime Potty (Citroën C3 Rally2) eindigde als tweede op 3.6 seconden. Reynvoet eindigde aanvankelijk als tweede, maar de leider in het BRC vocht zijn tijd van KP 10 met succes aan bij de sportcommissie van de RACB.
The post Niels Reynvoet en

Lees meer »

Geslaagde vijfde editie van de Lukkefeesten

De vijfde editie van de Lukkefeesten lokte zondag opnieuw honderden bezoekers naar Lo. In de voormiddag waren er nog dreigende wolken, maar nadien kwam de zon erdoor. De aanwezigen konden genieten van tal van optredens op en rond het Vateplein.
The post Geslaagde vijfde editie van de Lukkefeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Palestijns gezin in Kuurne bezorgd om familie in Gaza: “We voelen ons machteloos”

Afgelopen zaterdag werden bezoekers van Oxfam Wereldwinkel De Drie Wijzen verwend met proeverijen ter gelegenheid van Wereld Fair Trade Dag, die dit jaar in het teken stond van Palestijnse gerechten. Je kon er proeven van couscous en soep, bereid door een Palestijnse kok. Onder de aanwezigen bevonden zich ook Mohammad Abdelbari en zijn dochter Leen (10), die drie jaar geleden

Lees meer »