E34 richting Antwerpen volledig versperd door zwaar ongeval in Oelegem

Op de E34 ter hoogte van Oelegem is maandagochtend een zwaar verkeersongeval gebeurd. De snelweg is afgesloten, bestuurders vanuit Turnhout worden gevraagd om te rijden via de N19g richting Geel.

 

Meer krantenkoppen in België

Goud voor Jean-Marie en Monique

Op 19 april 1974 gaven Jean-Marie Eeckhout (69) en Monique De Loore (69) elkaar het jawoord. Die huwelijksverjaardag vierden ze in restaurant De Golf op de Zeedijk in het bijzijn van hun familie. Jean-Maire werkte hard voor zijn gezin. Hij deed dat als mechanieker bij staalproducent ArcelorMittal. Monique bleef ondertussen thuis om voor hun kinderen
The post Goud voor

Lees meer »

Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs

Bij verbouwingswerken op de site van het middeleeuwse vissersdorp Walraversijde in Oostende werden opnieuw belangrijke vondsten gedaan en geeft de bodem weer wat meer geheimen prijs over de ooit erg welvarende vissersgemeenschap die ook handel dreef met overzeese gebieden.
The post Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Strengste asielbeleid ooit” en 130 km/u op snelwegen in Nederlands regeerakkoord: “De zon gaat weer schijnen”

De Nederlandse regering wil met haar akkoord getiteld ‘Hoop, lef en trots’ een “stabiel Nederland” leiden. De vier partijleiders van PVV, VVD, NSC en BBB sloten kort na middernacht een definitief akkoord, waardoor het rechtse kabinet er nu officieel komt. De partijen willen onder meer een maximumsnelheid van 130 kilometer per uur op de snelwegen toelaten. Daarnaast komt er een

Lees meer »

Politie onderzoekt schermutseling met Israëlische man aan station Brugge

Aan het station van Brugge zijn een Israëlische man en zijn dochter maandag betrokken geraakt bij een schermutseling. Dat bevestigt de lokale politiezone Brugge. In het station deed zich later nog een tweede incident voor.
The post Politie onderzoekt schermutseling met Israëlische man aan station Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bestuurder belandt met wagen in de berm van E403

Een bestuurder van een personenwagen verloor vrijdagavond omstreeks 22 uur langs de E403 in Ardooie de controle over het stuur van zijn voertuig. De wagen belandde in de berm naast de weg.
The post Bestuurder belandt met wagen in de berm van E403 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf soldaten gedood in Irak

Een officier van het Iraakse leger en vier soldaten zijn maandag om het leven gekomen bij een aanval op een legerpost in de Iraakse provincie Salah ad Din. Dat hebben verantwoordelijken van het ministerie van Defensie gemeld.

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. “Is nu echt álles politiek geworden?”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de vele tinten grijs tussen zwart en wit verdwenen lijken, met het Songfestival als recentste voorbeeld. “Nooit gekeken, noch gestemd, maar nu twintig stemmen voor Israël uitgebracht. Is

Lees meer »