E34 richting Antwerpen volledig versperd door zwaar ongeval in Oelegem

Op de E34 ter hoogte van Oelegem is maandagochtend een zwaar verkeersongeval gebeurd. De snelweg is afgesloten, bestuurders vanuit Turnhout worden gevraagd om te rijden via de N19g richting Geel.

 

Meer krantenkoppen in België

“Medailles zijn soms grote kunst op klein formaat”: Koksijde toont catalogus en expo over unieke collectie van Yvo Peeters

Koksijdenaar Yvo Peeters (75) reisde zo’n 50 jaar de hele wereld rond. Die reisverhalen bundelde hij vorig jaar in zijn boek ‘Vanuit de Westhoek de wijde wereld in’. Yvo pende meer dan 100 boeken, poëziebundels en essays bij elkaar. Daaraan voegt hij nu een opmerkelijke publicatie toe: ‘Vita Metallica’, gekoppeld aan een medailletentoonstelling in het Koksijdse gemeentehuis.
The post

Lees meer »

Zus van Carine uit ‘Nonkels’ op lijst gemeenteraadsverkiezingen in Wevelgem

Groen Wevelgem maakte in januari bekend aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober deel te nemen met een verruimde formule: ‘Meer dan Groen Wevelgem’, met dit keer ook onafhankelijke kandidaten. Groen telt momenteel vier zetels in de gemeenteraad. Eerder werd al bekendgemaakt dat fractieleider Carlo De Winter lijsttrekker wordt. Ondertussen werden meer namen en plaatsen voorgesteld. Annelies Van Hecke, zus van Isabelle,

Lees meer »

Camp Lophem steunt ’t Wit Huis: beleef de oorlogsjaren met re-enactments, rondritten en lichtwandelingen

Het Park van Loppem wordt van 15 tot en 18 augustus een WO II-decor voor het ruime publiek. Met onder andere meer dan 100 legervoertuigen, re-enactments, rondritten en lichtwandelingen kan je de oorlogsjaren levensecht beleven. De tweede editie van Camp Lophem is ten voordele van de mensen met een beperking van ’t Wit Huis.
The post Camp Lophem steunt

Lees meer »

Twee Vlamingen getuigen: “Ik kreeg nog nooit een snelheidsboete, maar reactie van andere chauffeurs maakt me zenuwachtig”

Nooit eerder kregen meer chauffeurs een snelheidsboete dan in 2023. Er werden er bijna zeven miljoen uitgedeeld. Toch zijn er Vlamingen die nog nooit een flitsboete hebben gehad. Twee van hen vertellen waarom ze zich steeds nauwgezet aan de snelheidslimieten houden, hoe ze dat voor elkaar krijgen en – vooral – hoe de andere chauffeurs daarop reageren.

Lees meer »