Briljanten feest voor Marcel en Lisette

Marcel Delrue (89) en Lisette Demeyere (89) uit de Ketelbuiserstraat in Lichtervelde trouwden 65 jaar geleden, op 23 januari 1959.

Het koppel heeft twee zonen: Geert (en partner Chantal Reterre) en Jan (en partner Dorine Vanneste). Er is één kleinkind, Emily.

Marcel werkte als metaalarbeider, eerst bij de Clayson en later bij Claeys. Lisette werkte als naaister. Marcel is een grote vinkenliefhebber. Hij is bestuurslid van de Vrije Vinkeniers in Torhout. Lisette werkt graag in de tuin. Marcel is afkomstig van Torhout, Lisette van de Vijfwege in Lichtervelde.

The post Briljanten feest voor Marcel en Lisette is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG VILLARREAL-REAL. 1-4! Real Madrid heer en meester bij Villarreal, Guler zet zijn tweede om

Los Blancos reizen voor hun volgende wedstrijd af naar Villarreal. Courtois & co zijn reeds kampioen maar willen in de flow blijven in aanloop naar de Champions League-finale van begin juni. Villarreal moet dan weer winnen om nog een kans te maken op Europees voetbal. De Galacticos zullen het zonder Thibaut Courtois doen. Real-coach Ancelotti gaf op de persconferentie al

Lees meer »

Somers & Delatter in De Vonke

Heulenaar Claude Delatter (57) en Chris Somers (64) uit Geraardsbergen zijn vrienden muzikanten voor het leven. Samen spelen zij in drie groepen. Met deze drie groepen brengen Claude en Chris op 1 juni een avond muziekspektakel.
The post Somers & Delatter in De Vonke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sijsloschutters vieren hun Sire

Net voor de maandelijkse schieting op de liggende wip in het lokaal De Sijslohoeve moesten de leden van de Sijsloschutters kampen voor titel van Sire. In de eerste ronde konden 7 schutters de hoofdgaai afschieten. Zij mochten dan aantreden in de volgende rondes om te proberen nogmaals de hoofdgaai af te schieten.
The post Sijsloschutters vieren hun Sire appeared

Lees meer »

Agressie in de zorg neemt toe. Verpleegkundige Nina (44) is een van de slachtoffers: “Arbeidsongeschikt nadat bejaarde mij uit het niets begon te slaan”

Steeds vaker krijgen zorg- en verpleegkundigen te maken met fysieke agressie, ook van wie je het niet meteen verwacht: bejaarde bewoners in woonzorgcentra. Een oudere man probeerde Jennifer (23) te wurgen toen ze hem oogdruppels gaf, Nina (44) is al twee jaar arbeidsongeschikt na de aanval van een tachtiger. De twee verpleegkundigen doen hun verhaal: “Je verwacht dat er meer

Lees meer »

In Roeselare kan je een jaar lang je eigen winkel winnen

Wie droomt van een eigen winkel, maakt binnenkort kans om die te winnen in Roeselare. Een volledig starterspakket inclusief een jaar lang huur, begeleiding, inrichtings- en mediabudget zorgt voor een succesvolle doorstart van een nieuw, origineel concept.
The post In Roeselare kan je een jaar lang je eigen winkel winnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wij-Land Nieuwkapelle organiseert een festival

VBS Wij-land en de ouderraad slaan de handen in elkaar om een festival te organiseren. “Het is de bedoeling het hele dorp te betrekken bij het festival.”
The post Wij-Land Nieuwkapelle organiseert een festival appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rommelmarkt blijft nummer één van de Sinksenfeesten

Waar de rommelmarkt -steevast aangekondigd als de Grootste Rommelmarkt van Vlaanderen- eerder stroef begon, was het tegen de middag aan overal op de koppen lopen: van het Sint-Amandsplein op wijk Overleie en de Leieboorden aan Museum Texture tot de winkelwandelstraten in het centrum van de stad.
The post Rommelmarkt blijft nummer één van de Sinksenfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Winnaar Yves De Graef loopt 301 km in Doomkerkse ultraloopwedstrijd

Doomkerke beleefde vanaf vrijdagavond 20 uur de vierde ‘WUK M&M Backyard Ultra’ loopwedstrijd, waarbij zo’n honderd lopers dag en nacht lopen tot er nog één man overblijft. Na 45 ronden van 6,7 km langs de straten en bossen van Doomkerke won Yves De Graef (43) uit Mechelen. Hij liep in totaal 301 km en eindigde zondagnamiddag als laatste man om

Lees meer »