Briljanten feest voor Marcel en Lisette

Marcel Delrue (89) en Lisette Demeyere (89) uit de Ketelbuiserstraat in Lichtervelde trouwden 65 jaar geleden, op 23 januari 1959.

Het koppel heeft twee zonen: Geert (en partner Chantal Reterre) en Jan (en partner Dorine Vanneste). Er is één kleinkind, Emily.

Marcel werkte als metaalarbeider, eerst bij de Clayson en later bij Claeys. Lisette werkte als naaister. Marcel is een grote vinkenliefhebber. Hij is bestuurslid van de Vrije Vinkeniers in Torhout. Lisette werkt graag in de tuin. Marcel is afkomstig van Torhout, Lisette van de Vijfwege in Lichtervelde.

The post Briljanten feest voor Marcel en Lisette is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaamse families herdenken slachtoffers van terreur door zelf Tour-tijdrit te rijden: “Shanti fietst vandaag met ons mee”

De afsluitende tijdrit van de Tour de France wordt zondag een kolfje naar de hand van Remco Evenepoel, maar vrijdag fietsten 75 slachtoffers van terreur diezelfde rit tussen Monaco en Nice om aandacht te vragen voor de problematiek. Sinds 9/11 werden 1 miljoen mensen rechtstreeks slachtoffer van terreur en 10 miljoen onrechtstreeks. Twee Vlaamse families getuigen over wat een aanslag

Lees meer »

Zomerreeks op het kanaal: nu ook klusjesdienst én massagesalon ‘Time for You’ op het water

Noordkaai 25/2 is het adres van Ingeborg Man en Stany Poncelet. Dat blijkt een woonboot te zijn, waar ze ondertussen huizen met hun nieuw samen gesteld gezin en van waaruit ze ook hun zelfstandig (bij)beroep uitoefenen. Ingeborg verzorgt massages, Stany runt een klusjesdienst.
The post Zomerreeks op het kanaal: nu ook klusjesdienst én massagesalon ‘Time for You’ op het

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. ‘Joost Klein’ trapt bloedhete dag twee op gang en 750 saxofoons weerklinken op Sint-Baafsplein

Dag twee van de Gentse Feesten! Die begon alvast met een potje yoga en we meenden zelfs Joost Klein gezien te hebben. Op het Sint-Baafsplein geeft Saxofolie een concert met wel 750 saxofonisten. Volgens de officiële cijfers blijkt intussen dat de eerste dag meteen goed was voor 180.000 bezoekers, en dat belooft voor de nog resterende negen dagen. Het is

Lees meer »

Sint-Eloois-Winkel krijgt toch geen nieuwe KMO-zone: bewoners opgelucht

Een nieuwe KMO-zone in de omgeving van de Tuileboomstraat en Muizelstraat in Sint-Eloois-Winkel komt er niet. De provincie heeft die plaats als zoekzone geschrapt. Dit tot grote tevredenheid van de omwonenden. Zij voerden dit voorjaar actie tegen de mogelijke komst van een KMO-zone. “We zijn erg opgelucht.”
The post Sint-Eloois-Winkel krijgt toch geen nieuwe KMO-zone: bewoners opgelucht appeared first

Lees meer »