Belgische man (56) levensgevaarlijk verwond met hamer door jaloerse partner (32) in Thailand

Een 56-jarige Belg is in Thailand zwaargewond geraakt na te zijn aangevallen met een hamer door zijn jaloerse partner. Dat melden lokale media.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaanderen plant PFAS-bloedonderzoek bij 400 volwassenen

Dit najaar start een PFAS-bloedonderzoek bij 400 volwassenen verspreid over Vlaanderen. Ontslagnemend Vlaams minister van Volksgezondheid Hilde Crevits (CD&V) wil met dit onderzoek een beter zicht krijgen op de mate van verspreiding van PFAS bij de algemene volwassen bevolking, ongeacht de woonplaats of locatie.

Lees meer »

Beach Festival Nieuwpoort neemt geweldige start met Sting als ijzersterke headliner

Het Beach Festival in Nieuwpoort is vrijdag 19 juli met een knaller van start gegaan. De Noorse Dagny opende het festival en nam iedereen mee met haar ontwapenende enthousiasme. Oyesono, Billie Leyers – inderdaad, het zusje en dochter van – zette deze trend verder en liet de temperatuur nog enkele graden stijgen. Fantastic Negrito en de Amerikaanse bluesmuzikant Seasick Steve

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem

Sabien Vancoillie (67) en Freddy Dusselier (72) uit de Krekelstraat trokken naar ‘t Cleen Schardouw in Sint-Eloois-Winkel voor de viering van hun 50ste huwelijksverjaardag.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN KAART 4 op de 10 toeristen komt uit het buitenland: hoe populair is jouw gemeente bij internationale gasten?

Zelf trekken we in de zomer niet alleen naar de eigen kust, maar ook graag naar het buitenland. Buitenlanders brengen op hun beurt graag een bezoekje aan onze provincie. Vier op de tien toeristen die vorig jaar in West-Vlaanderen logeerden, reisden vanuit een ander land naar onze streek. “Belgen hebben hun eigen land herontdekt”, aldus Westtoer.
The post IN

Lees meer »

“Computer says no”: hoe CD&V-voorzitter Sammy Mahdi zich tegen verplichte gemeentefusies kant en zo lokale verkiezingscampagne op gang trapt

Discretie was het codewoord voor de Vlaamse onderhandelingen, maar met een publiekelijke petitie tegen de verplichte gemeentefusies en een demarche voor de tv-camera’s verbrak CD&V-voorzitter Sammy Mahdi die afspraak. Dat het bij zijn toekomstige coalitiepartners N-VA en Vooruit voor wrevel zorgde, is bijzaak. Want met dit ballonnetje kon Mahdi zijn campagne voor de lokale verkiezingen op gang trappen.

Lees meer »

Berlijners zweven boven de stad op Europa’s hoogste schommel

Adrenalinejunkies kunnen nu een duizelingwekkende 120 meter boven de straten van Berlijn schommelen. De schommel bevindt zich op het dak van een hotel van 35 verdiepingen en is de hoogste van Europa. Waaghalzen worden – nadat ze worden vastgemaakt met een veiligheidsharnas – de leegte ingeduwd boven Alexanderplatz, in het centrum van de stad. “Zo’n fantastisch uitzicht, het is echt

Lees meer »

Vakantieboerderij Hof Ter Lo in Pollinkhove, waar gasten vrienden zijn: “We kunnen ze niet meer missen”

Karel Devreese (64) en Katrien Masson (53) baten sinds 2011 vakantieboerderij Hof Ter Lo in Pollinkhove uit. De hoeve ligt langs het Lo-kanaal, middenin de natuur. Op het domein valt er heel wat te beleven voor jong en oud.
The post Vakantieboerderij Hof Ter Lo in Pollinkhove, waar gasten vrienden zijn: “We kunnen ze niet meer missen” appeared first

Lees meer »

“Herinnering levendig houden met QR-code op graf”: Uitvaart Beyens-Billiet pakt uit met een primeur voor regio

Uitvaartzorg Beyens-Billiet in de Lourdesstraat pakt met het platform Herinner Mij.be uit, volgens hen een primeur voor de regio. “Met QR-codes aan het graf of de urne willen we de herinnering aan de dierbaren levendig houden”, zegt zaakvoerder Arne Beyens. “Ons nieuw idee is ondertussen online en toegankelijk voor iedereen.”
The post “Herinnering levendig houden met QR-code op graf”:

Lees meer »