Belgische man (56) levensgevaarlijk verwond met hamer door jaloerse partner (32) in Thailand

Een 56-jarige Belg is in Thailand zwaargewond geraakt na te zijn aangevallen met een hamer door zijn jaloerse partner. Dat melden lokale media.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaamse regering keurt detailplannen voor tunnels Noord-Zuidverbinding Houthalen-Helchteren goed

De Vlaamse regering keurt morgen de plannen voor de heraanleg van de Noord-Zuidverbinding in Houthalen-Helchteren goed. Die plannen omvatten de 2 tunnels onder Houthalen en Helchteren, maar ook de aansluiting met lokale wegen, de autosnelweg E314 en de bouw van fietsbruggen en ecoducten. Vanaf woensdag kunnen geïnteresseerden de 15 gedetailleerde plannen gaan bekijken in het gemeentehuis. In 2026 zou er

Lees meer »

Vlamingen houden het meest vast aan familienaam van vader

Sinds juni 2014 kunnen ouders vrij kiezen om aan hun kinderen een van hun familienamen of beide toe te kennen. Tien jaar later krijgt nog altijd meer dan 80 procent van de kinderen alleen de naam van de vader. In Vlaanderen is dat zelfs 85 procent, zo blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Justitie.

Lees meer »

KMI waarschuwt voor hevige regen

Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) waarschuwt voor hevige regen de komende uren. Vooral in Vlaanderen wordt tot zaterdagochtend 6 uur heel wat regen verwacht, maar ook de provincies Luik en Waals-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest krijgen code geel.
The post KMI waarschuwt voor hevige regen appeared first on KW.be.

Lees meer »