Anderlecht vreest voor zware blessure Thorgan Hazard, die momenteel scans ondergaat

Serieuze tegenvaller voor Anderlecht. In de eerste helft van de Brusselse derby tegen Union moest Thorgan Hazard het veld verlaten met een knieblessure. Even later nam hij op krukken plaats op de bank. “Het valt af te wachten of hij in de zes weken competitie nog in actie komt”, klonk Brian Riemer bezorgd. Momenteel ondergaat de gewezen Gouden Schoen scans, maar paars-wit vreest voor zware schade. 

Meer krantenkoppen in België

Levenslange schorsing voor scheidsrechter die 4 (!) rode kaarten uitdeelt én vervolgens meeviert met de kampioen: “Ik begrijp er niets van”

Opschudding in de vierde klasse van het Nederlandse amateurvoetbal. Een scheidsrechter trok bij een kampioenswedstrijd vier rode kaarten om vervolgens vrolijk mee te feesten met de winnende club. Maar dat blijft niet zonder gevolgen. De KNVB schorst de bewuste scheidsrechter voor levenslang, die er op zijn beurt niets van begrijpt: “Het is lachwekkend, ik heb enkel een lied gezongen en

Lees meer »

Israël kreeg van Belgische publiek 12 punten: hoe N-VA en Vlaams Belang de stemming een flinke duw gaven

“And twelve points go to… Israël!” Net als in dertien andere landen gaf het Belgische publiek tijdens het Songfestival het maximum van de punten aan Eden Golan, hoewel de deelname van de Israëlische erg gecontesteerd was. Professor Europese politiek Hendrik Vos legt uit hoe N-VA en Vlaams Belang daar voor iets tussen zitten. “Dit resultaat doet uitschijnen dat Israël een

Lees meer »

Zonnepanelen op site Militair Hospitaal: “Belangrijke mijlpaal”

Energiehuis Oostende biedt advies en begeleiding aan particulieren en kmo’s voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Onlangs begeleidde Energiehuis Oostende de eigenaars van het Militair Hospitaal (VME) bij de installatie van zonnepanelen op de paviljoenen met erfgoedwaarde.
The post Zonnepanelen op site Militair Hospitaal: “Belangrijke mijlpaal” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik volgde m’n instinct”: Lucinda Brand stopt om ploeggenote te helpen na zware crash, maar krijgt aan finish rekening gepresenteerd

Elisa Balsamo (Lidl-Trek) kent het verdict na haar zware valpartij in de Ronde van Burgos. Ze liep breuken op aan de neus en de hand. Haar ploeggenote Lucinda Brand kneep de remmen dicht om Balsamo te helpen, maar krijgt de rekening gepresenteerd. Ze bolde daardoor namelijk drie minuten na de winnares over de streep en krijgt die tijdachterstand ook effectief

Lees meer »

Thermospulle warm onthaald in Kinheim-Kindel

Vriendenclub Thermospulle werd voor hun 25-jarig jubileum feestelijk onthaald in Kinheim-Kindel aan de Moezel, zusterstad van Harelbeke.
The post Thermospulle warm onthaald in Kinheim-Kindel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw een Gudjohnsen in België? AA Gent onderhandelt met Andri (zoon van Eidur), topschutter in Denemarken

AA Gent is in z’n zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Andri Gudjohnsen (22), de zoon van Eidur (ex-Barcelona, Cercle en Club Brugge onder meer) en de kleinzoon van Arnór (ex-Lokeren en Anderlecht onder meer). De IJslander is momenteel actief bij het Deense Lyngby en zit daar aan 13 goals. Daarmee is de spits topschutter in Denemarken. Gudjohnsen is

Lees meer »