“Ze probeerden ons te vermoorden, we overleefden het, laat ons ontbijten”: zo beleefde de Antwerpse Noemi de aanval van Iran in Israël

De Antwerpse Noemi Schlosser woont met haar gezin in de Israëlische hoofdstad Tel Aviv en zag hoe Israël zich met alle middelen moest verdedigen tegen de Iraanse raket- en droneaanvallen. “Onze koffers staan klaar om te vluchten”, klinkt het.

 

Meer krantenkoppen in België

Feest voor twaalf eerstecommunicanten in Madonna

Op zaterdag 11 mei was het feest voor twaalf eerstecommunicanten in de kerk van Madonna. Op de foto zien we Amy Bouckaert, Reinout Cappoen, Emilla Debruyne, Tiebo Depuydt, Lize De Rudder, Mathis De Sutter, Julie Dupon, Eléonore Noyelle, Tuur Schotte, Eli Vandenbroucke, Tibo Van Insberghe en Ellis Verbrugghe samen met de catechisten Heidi Desmedt en
The post Feest voor

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. “Is nu echt álles politiek geworden?”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de vele tinten grijs tussen zwart en wit verdwenen lijken, met het Songfestival als recentste voorbeeld. “Nooit gekeken, noch gestemd, maar nu twintig stemmen voor Israël uitgebracht. Is

Lees meer »

Nooit eerder gehoorde tapes onthullen hoe Elizabeth Taylor wegliep van echtgenoot: “Ik was zo bang”

In de aankomende HBO-documentaire ‘Elizabeth Taylor: The Lost Tapes’ worden nooit eerder gehoorde bekentenissen van de legendarische actrice onthuld aan het publiek. De documentaire ging deze week in première op het Filmfestival van Cannes en bevat persoonlijke beelden en video’s van de actrice, evenals 70 uur aan ontdekte audiogesprekken. Vooral haar uitspraken over ex-echtgenoot Eddie Fisher zijn schokkend.

Lees meer »

“Hij bewijst nu mijn ongelijk. Ik heb dat graag”: Lefevere lijkt weer in Alaphilippe te geloven, al neemt hij z’n woorden niet (helemaal) terug

Na 346 dagen zonder overwinning heeft Julian Alaphilippe weer een koers gewonnen. De Franse renner was de snelste en de beste in rit twaalf van de Giro. Met de zege vond hij niet alleen het plezier in zijn werk terug. Ook grote baas Patrick Lefevere lijkt, na de kritiek, weer in Alaphilippe te geloven. “Al was het niet dat ik

Lees meer »

Jos en Imelda vieren goud

Jos Verjans en Imelda Berx zijn allebei afkomstig uit Limburg. Jos is geboren in Hasselt in 1947 en Imelda zag het levenslicht in Bilzen in 1950.
The post Jos en Imelda vieren goud appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen uren aanschuiven voor de parking en niemand die Bob moet zijn: steeds meer festivalgangers kiezen voor de luxebus

De vaak hobbelige rit om vandaag met Koning Auto tot bij een festival of concert te raken, doet autocarbedrijven het stuur overnemen van feestvierders. Privé-busbedrijf Keolis is marktleider in het muzikale eventvervoer in ons land en hoopt dit jaar 100.000 muziekfans naar het podium te brengen. Hoe geraak je aan zo’n busticket naar pakweg Extrama Outdoor en hoeveel kost dat

Lees meer »

Sofie (48) zoekt vrijwilligers voor plantjesweekend van Kom op tegen Kanker: “We gaan voor 1.500 azalea’s”

Sofie Coudyzer is nu al op zoek naar vrijwilligers voor het plantjesweekend van Kom op tegen Kanker in september. “Omdat het niet gemakkelijk is om voldoende mensen te vinden die in dat weekend zich een halve, hele, twee of drie dagen willen vrijmaken om azalea’s voor het goede doel te verkopen op een of andere locatie in Lendelede”, zegt Sofie,

Lees meer »

OVERZICHT. Zirkzee en Lang niet in voorlopige EK-selectie Nederland – Mbappé voert Franse sterrenensemble aan

Het EK begint pas over een maand, maar mondjesmaat lopen de EK-selecties binnen. Hongarije maakte hun selectie dinsdag al bekend en nu mag ook Duitsland bijgeschreven worden op het lijstje. Het gastland loste de afgelopen dagen op ludieke wijze al enkele namen, nu is ook de volledige kern bekendgemaakt. Op de selectie van de Belgen is het nog wachten tot

Lees meer »

Drie Moorselenaars in het zog van de renners: “De Mannekes van de Giro”

Tijdens de rustdag van de ronde van Italië werd het een hartelijk weerzien tussen matrassenmannen Wim Vanneste en Philiep Derthoo en verzorger Steven D’Helft. Moorsele boven in de Giro! De belevenissen van Wim en Philiep kan je volgen in hun blogspot.
The post Drie Moorselenaars in het zog van de renners: “De Mannekes van de Giro” appeared first on

Lees meer »