Trump: aanval van Iran toont “grote zwakte” van VS onder Biden aan

De Iraanse aanval tegen Israël toont de “grote zwakte” van de Verenigde Staten onder de Democratische president Joe Biden. Dat heeft de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zaterdag gezegd tijdens een campagnemeeting in Pennsylvania.

 

Meer krantenkoppen in België

Het Café Paté collectief organiseert voor het eerst Café Culinair: “Gastronomisch driegangenmenu voor slechts 75 euro”

Het Kortrijkse chefscollectief Café Paté breekt de wekelijkse routine met een gastronomische beleving. “Café Culinair houdt in dat je vijf weken lang een tafeltje kan reserveren van dinsdag tot en met donderdag voor een menu met aangepaste wijnen, water en koffie voor slechts 75 euro, zowel voor lunch als diner”, zeggen initiatiefnemers Dirkjan Decock, Felix François en Matthias Speybrouck.

Lees meer »

Koninklijke fotograaf vond het huwelijk van Harry en Meghan “verschrikkelijk”: “Toen ik foto’s wilde maken, keken ze de andere kant op”

Exact zes jaar geleden gaven prins Harry (39) en Meghan Markle (42) elkaar het jawoord. Koninklijk fotograaf Arthur Edwards legde deze dag vast op camera en onthult nu hoe het er toen achter de schermen aan toeging. “Het was de ergste koninklijke bruiloft die ik ooit heb meegemaakt”, klinkt het in een interview met ‘The Sun’.

Lees meer »

Waarom verpakkingen van voeding steeds kleiner worden en daardoor vaak ook onleesbaar

Op de verpakking van voorverpakte levensmiddelen moet steeds meer informatie staan, maar die info wordt daardoor ook kleiner gedrukt. Bovendien worden veel verpakkingen zelf ook kleiner, wat ook de leesbaarheid niet ten goede komt. Welke informatie moet er verplicht op een verpakking staan? "Dat verschilt van land tot land, maar de meeste regels zijn Europees bepaald", zegt Bart Calis, expert

Lees meer »

Mamadepot houdt opendeur op 25 mei

Het mamadepot in de Sint-Rijkersstraat 22 in Alveringem begint een vaste waarde te worden. De winkel met ontmoetingsplaats viert haar tweede verjaardag met een opendeurdag op zaterdag 25 mei.
The post Mamadepot houdt opendeur op 25 mei appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gezinnen in armoede doen boodschappen in nieuwe winkel Food4All: “Jaarlijks 14.000 volle tassen”

De sociale winkel van Food4All huist voortaan in de Orveiestraat, in Zwevegem-Knokke. De verhuis drong zich op omdat het vorige onderkomen zal worden afgebroken. Food4All bedient een kleine 150 gezinnen, die door het OCMW zijn geselecteerd. “Jaarlijks gaan hier zo’n 14.000 volle tassen de deur uit. Dankzij onze sponsors en vrijwilligers.”
The post Gezinnen in armoede doen boodschappen in

Lees meer »

De gigantische geldmachine achter de Kardashians: “Één gesponsorde post levert Kendall Jenner 750.000 euro op”

Dankzij hun realityreeks ‘The Kardashians’ zijn ze niet alleen ‘s werelds bekendste tv-familie, maar ook één van de rijkste. De familie Kardashian-Jenner bouwde een imperium uit van eigen merken en sluit miljoenendeals met andere bekende merken. Goed voor een gezamenlijk vermogen van bijna twee miljard dollar, volgens ‘Forbes’. Wij duiken in hun portemonnee en ontdekken waarom de Kardashians ook de

Lees meer »

Thuiswest vervangt verouderde huurwoningen door 46 nieuwe in Rumbeke en Oekene

Woonmaatschappij Thuiswest vervangt in Rumbeke en Oekene op drie plaatsen verouderde huurwoningen door 46 nieuwe. Ook de openbare ruimte in de David Teniersstraat, de Jan Van Eyckstraat en de Rosmolenstraat krijgt een volledig nieuwe look.
The post Thuiswest vervangt verouderde huurwoningen door 46 nieuwe in Rumbeke en Oekene appeared first on KW.be.

Lees meer »