Terwijl Messi schittert als vanouds, blijkt dat de gekte rond de wereldster allesbehalve gaan liggen is

Lionel Messi (36) ten voeten uit. In de MLS was de Argentijn bij momenten weer ongrijpbaar. Wat resulteerde in een erg knappe assist en al even mooie goal vanop afstand. Messi zit in het nieuwe seizoen aan vijf goals en twee assists in 405 minuten. Ofwel: beslissend om de 57 minuten. Tijdens de match werd nog maar eens duidelijk dat de Messi-gekte in Amerika allesbehalve over is. 

Meer krantenkoppen in België

Briljanten huwelijk voor Rogier en Noëlla

Ze zien er nog fit uit, Rogier Vandenberghe en Noëlla Decoene. Ze stralen op hun diamanten huwelijksverjaardag in gezelschap van de familie op het terras met zicht op het Vijverhof. Ze werkten allebei in de Franco Belge, de tapijtenweverij. Pas toen ze samen uitgingen, sloeg de vonk over. “De eerste zoen, dat weten we niet
The post Briljanten huwelijk

Lees meer »

Dima (16) kwam na inval in Oekraïne in Vlaams pleeggezin terecht: “Eén keer heb ik mijn familie teruggezien, nu kan dat niet meer”

Bijna zijn hele familie zit in het Oekraïense leger. Dat moet volstaan, vond zijn moeder. Ze greep haar kans toen ze Dmytro Soloid – Dima voor de vrienden – na de inval van Poetin kon laten vluchten. Zo werd de 16-jarige Oekraïense tiener pleegzoon van Peter Van Renterghem (58) uit het Oost-Vlaamse Wondelgem. De jongen getuigt over de knagende heimwee

Lees meer »

EXCLUSIEF. Prinses Delphine toont ons in primeur haar outfit voor de nationale feestdag: “Ons land kan wat meer kleur gebruiken”

Een royaal huwelijk van twee powerdames. Onze prinses Delphine van Saksen-Coburg (56) en BV-ontwerpster Ebru Sari (30) van Atelier ExC. Klaar om grijs België op te fleuren met hun eigen flashy designercollectie, gebaseerd op Delphines kunstwerken. “Ik krijg vaak commentaar op mijn kleren, maar ik kleur graag buiten de lijntjes”, vertelt de prinses in een exclusief gesprek met HLN tijdens

Lees meer »

Zelensky stelt ontmoeting met premier De Croo uit en blaast alle internationale verplichtingen af nu Russische troepen verder oprukken in regio Charkiv

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zijn geplande bezoek aan ons land uitgesteld. Hij zou deze namiddag premier Alexander De Croo (Open Vld) ontmoeten en daarna doorreizen naar Spanje en Portugal. Ook die bezoeken zijn geannuleerd. Volgens zijn woordvoerder heeft Zelensky al zijn internationale verplichtingen afgeblazen in verband met het Russische offensief in het noorden van de regio Charkiv. Het

Lees meer »

“Je waant je een god”: (ex-)kampioenen over knock-outs uitdelen én incasseren in aanloop naar historische kamp Fury-Usyk

Komt het tot een knock-out? Die spanning leeft vandaag in het gehypete WK-titelgevecht tussen Tyson Fury en Oleksandr Usyk. Alleen boksers weten hoe het voelt om de ultieme klap uit te delen of te incasseren. De Belgische wereldkampioen Yves Ngabu en ex-topper Freddy De Kerpel getuigen over hun ervaringen. En hoe kijkt een neuroloog naar een knock-out?

Lees meer »

Bewakingsbeelden tonen volledige dodelijke raid op gevangenentransport in Normandië

In Normandië kwamen dinsdag twee cipiers om het leven bij een aanval op een gevangenentransport. De raid werd volledig gefilmd door de bewakingscamera aan het tolstation van Incarville. De beelden tonen hoe twee auto’s het busje met een gedetineerde klemrijden, waarna zwaarbewapend mannen uitstappen en de politie omsingelen. Ze konden uiteindelijk de gevangene Mohammed A. – ook wel ‘De Vlieg’

Lees meer »

Kan jouw kind zonder likes? Europa onderzoekt mogelijk verslavende effecten van Instagram en Facebook op jongeren

De Europese Commissie is een formeel onderzoek gestart naar Meta, het bedrijf achter Instagram en Facebook, om na te gaan of die socialemediakanalen verslavende effecten hebben op kinderen. Nog maar 2 weken geleden startte de Commissie een ander onderzoek naar Meta, toen om te checken of het bedrijf zijn verplichtingen in de aanpak van desinformatie en misleidende politieke advertenties wel

Lees meer »

Anderlecht kan voor het eerst in zeven jaar kampioen worden. Supporters Remco Evenepoel en Sven Mary: “Het is afzien geweest”

Zeven magere jaren lang hebben ze honger geleden en verdriet gehad. Maar als RSCA Anderlecht zondagavond in het Astridpark aartsrivaal Club Brugge verslaat, en Union heeft eerder op de dag verloren van Cercle Brugge, kunnen de supporters van paars-wit weer doen wat ze decennialang hebben gedaan: vieren. Remco Evenepoel, Sven Mary en twee minder bekende supporters blikken nu al vooruit.

Lees meer »

REPORTAGE. Andenne, het dorp in shock nadat vijf lokale tieners een trucker met een rioolrooster doodden: “Ze hebben hun leven verbrand”

De vijf tieners die een loodzwaar rioolrooster op de E42 gooiden waarbij een truckchauffeur overleed, waren onder invloed van drugs én alcohol. Een minderjarige daagde zijn vrienden uit om het rooster samen van de brug te gooien, al ontkent de jongen dat nu. De landelijke gemeente Andenne, waar de tieners wonen, reageert intussen geschokt. “Die gasten vormden eerder voor niemand

Lees meer »

Marie en Gilbert vormen diamanten paar

Marie Gryp (81) en Gilbert Feys (83) uit de Sint-Bertinuslaan vierden hun diamanten huwelijksjubileum, samen met de familie in Feestzaal De Vrede.
The post Marie en Gilbert vormen diamanten paar appeared first on KW.be.

Lees meer »