Schoenenketen Bristol zou vertrek uit Nederland overwegen

14:55 De Belgische schoenen- en kledingketen Bristol zou overwegen om zich terug te trekken uit Nederland. Dat melden ingewijden zondag aan de Nederlandse krant De Telegraaf. 

Meer krantenkoppen in België

FC Marke stijgt naar eerste provinciale: “We hebben geschiedenis geschreven”

Het is gebeurd! FC Marke promoveert naar de hoogste provinciale reeks. Het resultaat van een goed en geduldig doordacht beleid. Ook de inbreng van T1 Davy Vercruysse, die ambitie en realisme goed wist te combineren, is niet gering. “We hebben geschiedenis geschreven”, zegt een trotse voorzitter Filip Seynaeve.
The post FC Marke stijgt naar eerste provinciale: “We hebben geschiedenis

Lees meer »

Club Brugge neemt stevige optie op landstitel met zege in Anderlecht

Club Brugge heeft zondagavond de topper van de negende en tevens voorlaatste speeldag in de Champions’ Play-off met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij RSC Anderlecht. Vlak voor het halfuur scoorde Denis Odoi tegen zijn ex-ploeg het enige doelpunt van de wedstrijd.
The post Club Brugge neemt stevige optie op landstitel met zege in Anderlecht appeared first

Lees meer »

De Moor zwaait laatste bestelwagen met fysieke dossiers asiel- en migratiediensten uit

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) heeft dinsdagochtend de laatste bestelwagen met dossiers van Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) die bestemd zijn voor de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen (RVV) uitgezwaaid. Voortaan moeten middels het digitale systeem eMigration dossiers virtueel toegankelijk worden voor alle asiel- en migratiediensten en hun partners. De staatssecretaris hoopt dat in de volgende legislatuur de verschillende diensten

Lees meer »

KIJK. Catalanen clashen met politie omdat Louis Vuitton bekendste park van Barcelona laat afsluiten

In de buurt van het wereldberoemde Park Guëll in Barcelona, wereldberoemd van Antoni Gaudi’s architectuur en mozaïek, zijn er hevige protesten uitgebroken nadat de toeristische trekpleister donderdag werd afgesloten voor een besloten mode-evenement. Chaotische beelden tonen hoe het tot escalaties komt tussen de politie en de Catalanen. Die laatsten verzetten zich tegen het “privatiseren” van de publieke ruimte voor een

Lees meer »

Mike Vermeulen is gepokt en gemazeld in Ieperse horeca: “Ik lig niet meer wakker van dat personeelstekort”

Als uitbater van De Vage Belofte van 1996 tot 2009 maakte Mike Vermeulen de hoogdagen van de Vismarkt als uitgaansbuurt mee. Nu baat hij met zijn schoonbroer In ’t Klein Stadhuis op de Grote Markt uit. Met plezier, al baart de voortdurende zoektocht naar personeel hem zorgen.
The post Mike Vermeulen is gepokt en gemazeld in Ieperse horeca: “Ik

Lees meer »

Djokovic schuift één man naar voren: “Als je over Roland Garros praat en Nadal doet mee, dan is hij altijd de favoriet voor mij”

Zondag 26 mei begint de tweede Grand Slam van het jaar met Roland Garros. Op dit moment zijn de groten zich al aan het opwarmen in Parijs, terwijl anderen via de kwalificaties nog op de hoofdtabel proberen te geraken. Zo ook twee Belgen: Zizou Bergs en Joris De Loore. Zij komen elkaar tegen in de volgende ronde. Volg de belangrijkste

Lees meer »

SMAK-directeur Philippe Van Cauteren dient een klacht in na beschuldigingen van toxisch leiderschap: “Naam onterecht besmeurd”

Philippe Van Cauteren, directeur van het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (SMAK) in Gent heeft een klacht ingediend tegen onbekenden voor aantijgingen over ’toxisch leiderschap’. Dat schrijft HLN en bevestigt zijn advocate Amber Nabli aan VRT NWS. Er loopt een onderzoek rond de zaak, de Raad van Bestuur buigt zich vanavond over de resultaten.

Lees meer »