Mauri Vansevenant komt als vierde over de meet in spannende Amstel Gold Race

Tom Pidcock (INEOS-Grenadiers) heeft zondag de 58e editie van de Amstel Gold Race (Ned/WorldTour) op zijn naam geschreven.

In de opener van het Ardense drieluik haalde hij het in een sprint met vier van de Zwitser Marc Hirschi (UAE Team Emirates), en onze landgenoten Tiesj Benoot (Visma – Lease a Bike) en Mauri Vansevenant (Soudal Quick-Step). Die laatste stond nochtans zonder verwachtingen aan de start.

Topfavoriet Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck), de winnaar van 2019 en dit seizoen de man van het voorjaar, moest vrede nemen met een stek in het peloton en een 22e plaats.

The post Mauri Vansevenant komt als vierde over de meet in spannende Amstel Gold Race is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Officiële eerste steen van nieuw gebouw Mona Visa in Roeselare ligt er

Mona Visa is de nummer een in België op het vlak van koud geplaatste polyester plafond- en wandbekleding. Het bedrijf uit Roeselare verhuist binnen een jaar naar een gloednieuw bedrijfspand. Burgemeester Kris Declercq legde de eerste steen.
The post Officiële eerste steen van nieuw gebouw Mona Visa in Roeselare ligt er appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bijna helft 15-jarige meisjes vindt zichzelf te dik, terwijl cijfers iets heel anders suggereren: waar komt dat negatieve zelfbeeld vandaan? 

Bijna de helft van de 15-jarige meisjes in Vlaanderen vindt zichzelf te dik. Dat blijkt uit een rapport van het Europese kantoor van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Opvallend, want het rapport toont dat maar 14 procent van de Vlaamse meisjes ook echt met overgewicht kampt. Waarom denken meisjes toch zo negatief over hun gewicht? En waarom is dat verschil bij jongens

Lees meer »

Weg weer vrij nadat tankwagen vuur vat op E40 in Ternat: nog steeds uur file richting Brussel

Vanmorgen rond 5.30 uur vatte de achterzijde van een tankwagen vuur op de E40 ter hoogte van Ternat richting Brussel. De vrachtwagen van het veevoederbedrijf Vanden Avenne uit Ooigem (Wielsbeke) liep zware schade op. Voor zover bekend, raakte niemand gewond. De rechterrijstrook was een tijdlang versperd, maar werd rond 7.15 uur weer vrijgemaakt. Momenteel verlies je nog steeds een uur

Lees meer »