Man probeert baby van vijf maanden te ontvoeren terwijl moeder auto inlaadt

In de Brusselse gemeente Ganshoren heeft een man zaterdagavond een baby van vijf maanden oud proberen ontvoeren. Dat schrijft de Franstalige krant Sudinfo. De dader van Roemeense afkomst kon gevat worden, maar zijn medeplichtige niet.

 

Meer krantenkoppen in België

Koetsier Guy Hoste drukt zijn stempel op het toerisme in Tieltse regio met de komst van Brugse paardentram nadat hij ook al B&B opende

Met een authentieke Brugse paardentram de toeristische troeven van Tielt ontdekken? Het kan deze zomer dankzij een unieke samenwerking tussen de Tieltse Gidsenkring en Guy Hoste. Al is de tram lang niet de enige bijdrage van de veelzijdige Ruiseledenaar aan het toerisme in de regio. “Toen ik hier twee jaar geleden kwam wonen ben ik meteen verliefd geworden op de

Lees meer »

Rik Decramer wint vinkenzetting van De Staalbekken

In lokaal Spoorlijn 64 van de Koninklijke Vinkenmaatschappij De Staalbekken werd de traditionele vinkenzetting georganiseerd naar aanleiding van de Dag van de Arbeid.
The post Rik Decramer wint vinkenzetting van De Staalbekken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van Celine tot Pixie: viergeslacht in Ledegem

Onze fotograaf trof volgend viergeslacht aan in Ledegem. Op de foto herkennen we Fabienne Vandevelde (54), Celine Vermeulen (85), Pixie Depovere (3) en Kimberly Tanghe (32).
The post Van Celine tot Pixie: viergeslacht in Ledegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ebrahim Raisi, de ‘slager van Teheran’ die getipt werd als mogelijke opvolger van opperste leider Khamenei

Ebrahim Raisi, de Iraanse president die zondag om het leven kwam bij een helikopterongeluk, werd beschouwd als een aartsconservatieve hardliner. Hij was een vertrouweling van ayatollah Ali Khamenei – de geestelijke leider van Iran – en werd gezien als een van diens mogelijke opvolgers. Vanwege zijn grote aandeel bij executies werd hij ook de ‘slager van Teheran’ genoemd.

Lees meer »

Prinses Claire videobelt met koningin Paola tijdens werkbezoek, omstaanders krijgen ook Albert te zien

Prinses Claire (50) heeft via Facetime een videogesprek gevoerd met koningin Paola (86) tijdens een werkbezoek aan Verviers. Ook koning Albert (89) kwam in beeld, enkele dagen nadat hij onwel was geworden en ten val was gekomen in Frankrijk. Getuigen zagen een vrolijke Albert verschijnen op de smartphone van Claire. De prinses toonde de beelden aan omstaanders en aan een

Lees meer »

Chris Janssens (Vlaams Belang) bij Luk Alloo: “Beste wat holebi-organisaties kunnen doen voor emancipatie is ophouden met bestaan”

Elke dag tot aan de verkiezingen brengt televisiemaker Luk Alloo een gesprek met een bekende politicus die een parlementszetel ambieert. Vandaag: Chris Janssens van Vlaams Belang. Volgens hem is Vlaams Belang nog de enige geloofwaardige partij en hij onthult dat hij een klein links kantje heeft. ”Het enige linkse aan mij zijn mijn twee linkerhanden.”

Lees meer »

Gilles (32) maakt zich op voor Kortrijk Loopt: “Leuke voorbereiding op marathon van Berlijn”

Traditioneel staat op pinkstermaandag Kortrijk Loopt op de kalender. Een loopfeest waar enkele duizenden, vooral streekgenoten, sportievelingen zich aan 6 of 11 kilometer wagen. Een van de deelnemers dit jaar is marathonloper Gilles Honoré.
The post Gilles (32) maakt zich op voor Kortrijk Loopt: “Leuke voorbereiding op marathon van Berlijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Over 23 dagen weten we of de Nederlandse ‘Hoop, lef en trots’ ook ons deel wordt”

Bijna zes maanden na de Tweede Kamerverkiezingen heeft Nederland zijn uiterst rechtse regering beet. Onder de noemer ‘Hoop, lef en trots’ hebben verkiezingsoverwinnaar Geert Wilders van de radicaal-rechtse PVV, Dilan Yesilgöz van de rechts-liberale VVD, Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract en Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging hun beknopt ‘hoofdlijnenakkoord’ donderdag toegelicht.

Lees meer »

“Zal de nieuwe baas van het Katholiek Onderwijs bijten zoals de vorige?”

Katholiek Onderwijs Vlaanderen krijgt een nieuwe baas. Een bekend gezicht: oud-kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen. Naar eigen zeggen wil hij “rust brengen” in het onderwijs. Dat zal nodig zijn, want de problemen zijn niet meer bij te houden, toch worden mogelijke oplossingen veel te snel afgewezen. Zelfs het zeer interessante rapport van de commissie van wijzen dat het lerarenberoep wil moderniseren, lokte

Lees meer »

Freddy Gryson-Cappelle start een nieuwe karateclub

Freddy Gryson-Cappelle ontving onlangs in Amsterdam een zilveren award van het International Martial Arts Hall of Fame in Nederland. In Bredene gaat hij in september een karateschool starten.
The post Freddy Gryson-Cappelle start een nieuwe karateclub appeared first on KW.be.

Lees meer »

Netanyahu kan argumentatie Strafhof niet doorprikken

Het arrestatieverzoek tegen Israëlische toppolitici en Hamaskopstukken ziet er objectief en grondig onderbouwd uit. Ook het expertenverslag waarop hoofdaanklager Karim Khan steunt, heeft geen ideologische kleur. Enkele pro-Palestijnse activisten die expert Amal Clooney eerder de volle laag gaven, krabbelden maandag publiekelijk terug.

Lees meer »