LIVEBLOG AMSTEL GOLD RACE. “Met hem mee zijn wordt al hele opdracht”: hoe denkt concurrentie Van der Poel te kunnen kloppen?

Tijd voor de Amstel Gold Race. Titelverdediger Tadej Pogacar doet niet mee, waardoor er slechts één grote favoriet is: Mathieu van der Poel. Gaat hij door op zijn elan of zijn er toch kapers op de kust? Volg de koers in onderstaande liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

RWDM beëindigt samenwerking met CEO Gauthier Ganaye

Hij degradeerde met KV Oostende, verliet dat zinkend schip voor RWDM en degradeerde opnieuw. Gauthier Ganaye betaalt de rekening voor de sportieve tegenslag in Molenbeek en moet RWDM verlaten. “Een wens van de club en Eagle Football.” Ook de samenwerking met Tom Chambers en Oliver O’Connell wordt stopgezet.

Lees meer »

MULTILIVE PREMIER LEAGUE. Foden bezorgt City dubbele voorsprong op assist van Doku, Guardiola en co kunnen titel al ruiken

Wordt het Manchester City, of toch nog Arsenal? De Citizens zijn bij winst tegen West Ham altijd zeker van een vierde opeenvolgende landstitel. Arsenal staat voor de slotspeeldag op twee punten en moet dus rekenen op puntenverlies van De Bruyne en Doku en zelf winnen van Everton. Krijgen we een thriller in Engeland? Volg beide wedstrijden op de voet in

Lees meer »

Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken”

Donderdag 16 mei gaan de deuren open van het nieuwe restaurant McDonald’s op de hoek van de Oostrozebekestraat en de Ringbaan in Ingelmunster. Franchisenemer Kenny Schelstraete en zijn team vieren deze opening op zondagnamiddag 19 mei met kindergrime.
The post Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent donderdag de deuren: “Succesverhaal van maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rijksweg tussen Torhout en Kortemark tijdlang versperd nadat tractor met hark bomen raakt en in gracht belandt

De Rijksweg tussen Sint-Henricus bij Torhout en Kortemark was woensdagnacht een tijdlang volledig versperd na een ongeval met een tractor. De dubbele hark van de tractor raakte een boom waarna het voertuig zelf in de gracht eindigde. Er vielen geen gewonden.
The post Rijksweg tussen Torhout en Kortemark tijdlang versperd nadat tractor met hark bomen raakt en in gracht

Lees meer »

Isabelle Van Hecke en Silke Thorrez schitteren in ‘Nonkels’: “Ik herkende veel van haar onzekerheden”

In ‘Nonkels’ spelen ze twee uitersten, maar in het dagelijkse leven zitten ze wel op dezelfde golflengte. Tussen Isabelle Van Hecke en Silke Thorrez, allebei verzot op theater, klikte het vrijwel meteen. Een gesprek over ‘vet’ gaan, tegenspel geven en de strijd die hun job soms inhoudt. “De passie voor theater is niet weg, maar er moet dringend iets tegenover

Lees meer »

“Zonder overname is licentie niet mogelijk”: KV Oostende heeft mirakel nodig om faillissement af te wenden

Vrijdag verschijnt KV Oostende voor het Belgisch Centrum voor Arbitrage in de Sportsector (C-Sar) om zijn licentiedossier voor te leggen. Op dit moment is de overname door Apex Capital Global echter van de baan en is er dus geen mogelijkheid om de licentie te behalen. Tijdelijk bewindvoerder Werner Van Oosterwyck geeft uitleg.
The post “Zonder overname is licentie niet

Lees meer »

Gecrashte helikopter Iraanse president gevonden door reddingsteams, volgens Iraanse staatstelevisie. Onduidelijkheid over lot inzittenden, waaronder president Raisi

Volgens de Iraanse staatstelevisie werd de neergestorte helikopter, met aan boord Iraans president Ebrahim Raisi en minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian, teruggevonden door reddingswerkers. Dit nieuws wordt echter tegengesproken door andere media, en reddingsorganisatie Red Crescent. De helikopter stortte neer in bergachtig gebied in het noorden van het land. Over de toestand van de inzittenden is nog niets geweten

Lees meer »