KIJK. Is deze aanval ook een oorlogsverklaring? VTM NIEUWS-oorlogsjournalist Robin Ramaekers legt uit

“Dit is letterlijk nooit gezien”, aldus oorlogsjournalist Robin Ramaekers tijdens een extra uitzending van VTM NIEUWS over de Iraanse aanval op Israël. Een rechtstreekse aanval met zo’n grote hoeveelheid drones en kruisraketten is volgens hem dan ook “uitermate verontrustend”. 

Meer krantenkoppen in België

“Als mijn zoon ze niet had verkocht hadden we 100.000 euro in handen”: Lotus-aandeelhouders getuigen na overschrijding magische grens

Het aandeel van Lotus Bakeries, de Belgische koekjesfabrikant die twee maanden geleden nog zijn entree maakte in de BEL 20, heeft afgelopen week voor het eerst de kaap van de 10.000 euro overschreden. Sinds het begin van deze eeuw vermenigvuldigde de aandelenkoers met een factor 145 (!). Twee kopers van het eerste uur getuigen over een mooi, maar soms ook

Lees meer »

KV Mechelen bereikt mondeling akkoord met Besnik Hasi

De toekomst van Besnik Hasi (52) ligt dan toch bij KV Mechelen. Een paar weken nadat hij zijn afscheid aankondigde, hebben trainer en club nu een mondeling akkoord over een verlengd verblijf nadat beide partijen opnieuw naar elkaar zijn toegegroeid. Ondanks nog interesse in Hasi van andere clubs, zoals STVV dat coach Thorsten Fink waarschijnlijk ziet vertrekken.

Lees meer »

Politie ontdekt drugshandel van papa nadat hond zoontje (1,5) tot bloedens toe had gebeten: 18 maanden cel gevraagd

In paniek had W.M. in Sint-Eloois-Winkel de hulpdiensten gebeld nadat zijn hond hem en vooral zijn zoontje had toegetakeld. Er volgde een huiszoeking waarbij de politie een grote hoeveelheid drugs vond. De man bekende dat hij cannabis verkocht. Dat kan hem nu 18 maanden cel opleveren.
The post Politie ontdekt drugshandel van papa nadat hond zoontje (1,5) tot bloedens

Lees meer »

Studenten bezetten rectoraat UGent

Een twintigtal studenten bezet sinds vrijdagmorgen het rectoraat van de UGent. Voor de ingang plaatsten ze tentjes, de gevel werd beklad met rode verf. De universiteit heeft nog niet gereageerd.

Lees meer »