Kampioenenploeg U17 zevende op internationaal tornooi in Dortmund

De kampioenenploeg van KVC Ardooie in de jeugdreeks U17 werd uitgenodigd om in het Duitse Dortmund deel te nemen aan een internationaal tornooi, de Germany Cup.

Een hele eer en een mooie ervaring. Begeleid door heel wat ouders en trainers werd de verplaatsing gemaakt naar Duitsland. Er reisden 18 jeugdspelers mee. Ook voor de ouders was het een mooie ervaring en leuk om de drie wedstrijden bij te wonen.

Ardooie werd uitgeloot tegen een sterke Nederlandse ploeg, van wie er een aantal in hun nationale selectie zitten. Het 1-0-verlies was dan ook geen schande. Het Nederlandse team eindigde overigens tweede in dit sterk bezette tornooi. Tegen en Deense ploeg werd er door de beide teams niet gescoord. De derde wedstrijd was tegen een Duitsel ploeg die een thuisvoordeel niet kon omzetten in winst. Het werd 0-1 voor de bezoekers uit Ardooie. De vierde wedstrijd werd niet gespeeld. De andere Vlaamse ploeg – uit Dendermonde – verkoos om het stadion van Dortmund te bezoeken. Tot ergernis van de organisatoren van het tornooi en van de Ardooise spelers.

Ardooie eindigde in dit tornooi zevende, maar keerde megatevreden terug naar de gemeente. Nu leggen ze zich weer toe op de lokale competitie.

The post Kampioenenploeg U17 zevende op internationaal tornooi in Dortmund is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Open oorlog bij Nationale Loterij blijft duren: ook derde verzoeningspoging levert niets op

Ook een derde bemiddelingspoging tussen Jannie Haek, CEO van de Nationale Loterij, en de vakbonden heeft niets opgeleverd. Eind april stuurden zij een officiële klachtenbrief over hun topman naar de raad van bestuur omdat hij “soms dronken op kantoor zit”, “rookt op de werkvloer” en “werknemers uitscheldt”. “Haek heeft zich wel geëxcuseerd voor zijn gedrag”, klinkt het.

Lees meer »

Gecrashte helikopter Iraanse president gevonden door reddingsteams, onduidelijkheid over lot inzittenden

Volgens de Iraanse staatstelevisie zou de neergestorte helikopter, met aan boord Iraans president Ebrahim Raisi en minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian, zijn teruggevonden door reddingswerkers. Die zouden contact hebben gelegd met een passagier en een lid van de bemanning. Over de toestand van de inzittenden is momenteel nog niet geweten. De helikopter stortte neer in bergachtig gebied in het

Lees meer »

Leila Naessens (14) ruilt Bobcat voor ION Basket Waregem: “Het was tijd voor een nieuwe stap, ik wil blijven groeien”

De amper 14-jarige Leila Naessens ruilt volgend seizoen de blauw-witte kleuren van Bobcat Wielsbeke in voor de rood-witte van ION Basket Waregem. “Het was tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik wil stappen blijven zetten.”
The post Leila Naessens (14) ruilt Bobcat voor ION Basket Waregem: “Het was tijd voor een nieuwe stap, ik wil blijven groeien” appeared first on

Lees meer »