Jonge ruitster (19) van strand geëvacueerd na zware val van paard

Een 19-jarige ruitster moest zaterdagmiddag van het strand in Oostduinkerke geëvacueerd worden nadat ze een zware val maakte van haar paard. De brandweer haalde haar met de jeep van het strand weg. Volgens de eerste berichten stelt de jongedame het gelukkig goed.

 

Meer krantenkoppen in België

Miljoenen mensen wonen begrafenis van Iraanse president Raisi bij

In de Iraanse hoofdstad Teheran zijn miljoenen mensen toegestroomd voor de rouwdienst voor de verongelukte Iraanse president Ebrahim Raisi. Dat zegt de Iraanse staatstelevisie. De religieuze leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, leidde bij het begin van de ceremonie woensdag een gebed bij de doodskisten van de slachtoffers van het ongeval.

Lees meer »

Assisen Spuikommoord: Al-Baghdadi bekent plan om “iemand” te vermoorden

Khaldoon Al-Baghdadi (42) heeft op zijn assisenproces toegegeven dat hij een plan had om iemand te vermoorden en te beroven. Tijdens het uitgebreide verhoor door voorzitter Antoon Boyen hield de Iraakse Oostendenaar wel vol dat zijn buurvrouw Emmy Geboers (67) op 9 maart 2020 eigenlijk een toevallig slachtoffer was.
The post Assisen Spuikommoord: Al-Baghdadi bekent plan om “iemand” te

Lees meer »

Hugo Sigal laat iedereen wegdromen naar Saint-Tropez met nieuwe single

Na het uitbrengen van zijn eerste soloalbum ‘Dromen’ en het winnen van een MIA (Music Industry Award) voor ‘Vlaams Populair’, staat Hugo er meer dan ooit. En er komt nog meer aan, want recent bracht hij niet alleen zijn nieuwe single ‘Saint-Tropez’ uit, maar ook een vinyl-versie van ‘Dromen’ mét daarop ‘Saint-Tropez’ als bonus track. Met een nieuwe single op

Lees meer »

KIJK – Sebastien Dewaele ‘bedankt’ de dikkenekken in cover van clublied KV Oostende: “Merci om alles kapot te maken”

KVO-ambassadeur Sebastien Dewaele heeft een cover van Lucy Loes’ ‘Op de vismarkt’ gezongen. Na de laatste noot verwoordt hij kort maar kordaat zijn mening over de slechte situatie bij KV Oostende, dat op 3 juni het faillissement aanvraagt.
The post KIJK – Sebastien Dewaele ‘bedankt’ de dikkenekken in cover van clublied KV Oostende: “Merci om alles kapot te maken”

Lees meer »

Obscuur Festival brengt energie-neutraal feest langs de Leie: “Al het licht en geluid voorzien we met groene stroom”

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni vindt langs de oevers van de Leie, op de grens van Kuurne en Kortrijk, het Breaks- en technofestival Obscuur plaats. Tijdens dit tweedaagse evenement zullen zowel regionale-, nationale- als internationale DJ’s het beste van zichzelf laten horen. Een primeur dit jaar is dat het festival dankzij BOLT Energie zo goed als energieneutraal zal

Lees meer »