John Oates sluit hereniging Hall & Oates definitief uit

Een reünie van het muzikale duo Hall & Oates zit er niet in. John Oates (76) ziet een samenwerking met Daryl Hall (77) niet meer zitten en heeft het hoofdstuk voor zichzelf dus afgesloten, laat hij weten aan muziekblad Rolling Stone. 

Meer krantenkoppen in België

Verongelukte helikopter Iraanse president gevonden, reddingswerkers onderweg: “Situatie ziet er niet goed uit”

De verongelukte helikopter met de Iraanse president Ebrahim Raisi aan boord is gevonden. Dat meldt het hoofd van hulporganisatie Iraanse Rode Halve Maan, die eraan toevoegt dat de situatie “niet goed” is. Reddingswerkers zijn op weg naar de helikopter. Ingewijden melden aan persbureau Reuters dat de kans klein is dat Raisi en de andere acht inzittenden de crash hebben overleefd.

Lees meer »

Oostende onthult ‘Love Oostende’-letters voor leuke foto of selfie

Wie wil, kan voortaan op de foto met de gigantisch letters ‘Love Oostende’. De letters staan nu voor het eerst opgesteld op het maritieme festival Oostende voor Anker en worden vervolgens ook op andere prominente plekken en evenementen in de stad geplaatst.
The post Oostende onthult ‘Love Oostende’-letters voor leuke foto of selfie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dansende De Ketelaere wint Europa League met Atalanta en viert met vriendin Jozefien: “In augustus nooit durven denken”

Zou de telefoon van Karel Fraeye vandaag rinkelen? Het onklopbare Leverkusen kreeg in de Europa Leaguefinale in Dublin een dreun van ene Ademola Lookman, ooit gelanceerd door een Belgische trainer. Charles De Ketelaere pronkt in blauw en zwart met zijn eerste prijs. Ook al was het zijn finale niet. “We kwamen als halve leeuwen op het veld.”

Lees meer »

Ondanks regen lokt café Mangé in Heule 1.500 bezoekers

Het jubelen is begonnen! Met Café Mangé is definitief het startschot gegeven voor de 60ste editie van de Tinekesfeesten. Ondanks de regen was het opnieuw een geslaagde editie. 1.500 bezoekers konden zich culinair uitleven aan de 14 foodtrucks wat gelijk staat aan 100 m verwennerij.
The post Ondanks regen lokt café Mangé in Heule 1.500 bezoekers appeared first on

Lees meer »

“Zal de nieuwe baas van het Katholiek Onderwijs bijten zoals de vorige?”

Katholiek Onderwijs Vlaanderen krijgt een nieuwe baas. Een bekend gezicht: oud-kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen. Naar eigen zeggen wil hij “rust brengen” in het onderwijs. Dat zal nodig zijn, want de problemen zijn niet meer bij te houden, toch worden mogelijke oplossingen veel te snel afgewezen. Zelfs het zeer interessante rapport van de commissie van wijzen dat het lerarenberoep wil moderniseren, lokte

Lees meer »

KIJK. Na Natalia duikt – net voor finale – nog een oude bekende op in ‘Sing Again’: “Jij bent niks veranderd”

In de finale van ‘Sing Again’ zijn nog negen kandidaten in de running: Esther, Bert, Marjolein, Luka, Chris, Lola, Seppe, Dean en Justin. Zij zullen vrijdag voor het eerst optreden in groepjes van drie. Om zich voor te bereiden op de grote finale mogen de deelnemers nog eens proeven van de geschiedenis van 35 jaar VTM-talentenjachten tijdens een bijzondere expo.

Lees meer »

Emilie uit Harelbeke wint ‘Junior Bake Off Vlaanderen’: “Ik bleef alleen maar hopen op de overwinning”

De 15-jarige Emilie Vyncke uit Harelbeke heeft het televisieprogramma ‘Junior Bake Off Vlaanderen’ gewonnen. De afgelopen weken gaf ze het beste van zichzelf in de baktent van Play4. Ze was dan ook door het dolle heen toen ze hoorde dat zij van de drie finalisten met de overwinning ging lopen. “Ik kon mijn geluk niet op toen de technische proef

Lees meer »

Ian Lefere heeft na Vlaams en Belgisch ook Europees succes in jiujitsu

Ian Lefere heeft op het EK jiujitsu brons behaald. De 14-jarige Hoogledenaar is niet aan zijn proefstuk toe, want zowel in 2023 als dit jaar won hij goud op het Vlaams en Belgisch kampioenschap. Tijd voor een introductie.
The post Ian Lefere heeft na Vlaams en Belgisch ook Europees succes in jiujitsu appeared first on KW.be.

Lees meer »

13 locaties langs de jaagpaden van de Leie worden beleefzones, waaronder Bissegem Plage

Op de oevers langs de Leie tussen Deinze tot Wervik komen minstens 13 beleefzones waar ten volle van de rivier en de streek kan worden genoten. Zeven beleefpunten krijgen dezelfde stijl en krijgen de koepelnaam roothoek, waaronder Bissegem Plage. “We willen de steden en gemeenten langs de Leie extra in de picture zetten en de identiteit in dit gedifferentieerd landschap

Lees meer »

HLN ONDERZOEK. Honderden Vlamingen gedupeerd nadat installateurs zonnepanelen plots failliet gaan: “Ik ben 6.000 euro kwijt”

“Ik betaalde een voorschot van 6.000 euro aan een bedrijf dat zonnepanelen zou komen leggen, maar dat ging recent failliet. Dat geld ben ik kwijt”, vertelt Steve Vandamme (52). Hij is een van de honderden Vlamingen die duizenden euro’s betaald hebben voor een zonnedak dat er nooit kwam. Dat komt omdat plots heel wat installateurs van zonnepanelen de boeken moeten

Lees meer »