Iran voert grootschalige aanval op Israël uit als “vergeldingsactie”: dit weten we al

Iran heeft zaterdagavond laat meer dan tweehonderd drones en raketten op Israël afgevuurd.

Volgens Iran is de aanval een vergeldingsactie na een aanval op de ambassade van Iran in de Syrische stad Damascus.

 

Meer krantenkoppen in België

Been van surfer aangespoeld na aanval door haai in Australië

Het afgerukte been van de surfer die dinsdagochtend lokale tijd door een haai aangevallen werd bij de Australische badplaats Port Macquarie , is aangespoeld op het strand. Dat heeft de politie gezegd. Het werd door buurtbewoners in ijs verpakt en vervolgens overgevlogen naar het ziekenhuis in Newcastle, waar de surfer wordt verzorgd.

Lees meer »

Zwaar ongeval met driewielige motorfiets in Reningelst

Een 34-jarige man uit Ieper is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Reningelst. Het ongeval gebeurde met zijn trike, een driewielige motorfiets. De man verloor tijdens een rondrit met vrienden de controle over het stuur en kwam tegen een duiker naast de weg terecht.

Lees meer »

Geen Evenepoel en Van Aert op na-Tourcriteriums, wél Van der Poel, Girmay en Philipsen: hier kunt u ze bewonderen

De Tour loopt op z’n laatste benen en dus is het stilaan tijd voor de na-Tourcriteriums. Remco Evenepoel en Wout van Aert laten ze allemaal aan zich voorbij gaan door de Olympische Spelen, Mathieu van der Poel rijdt wél één na-Tourcriterium. Ook groene trui Biniam Girmay, Jasper Philipsen en Arnaud De Lie horen tot de publiekstrekkers. Een overzicht.

Lees meer »

Milcobel verkoopt ijsmaker Ysco

Zuivelcoöperatie Milcobel verkoopt ijsproducent Ysco aan een financiële partij. Dat heeft het bedrijf dinsdag aangekondigd.
The post Milcobel verkoopt ijsmaker Ysco appeared first on KW.be.

Lees meer »