Iran voert grootschalige aanval op Israël uit als “vergeldingsactie”: dit weten we al

Iran heeft zaterdagavond laat meer dan tweehonderd drones en raketten op Israël afgevuurd.

Volgens Iran is de aanval een vergeldingsactie na een aanval op de ambassade van Iran in de Syrische stad Damascus.

 

Meer krantenkoppen in België

Protest tegen ontslag van schooldirecteur in Mesen: “Desnoods starten we met een nieuwe school”

Met een stille mars protesteerden ouders, leerkrachten, kinderen en inwoners van Mesen vrijdag tegen het ontslag van directeur David Breyne van vrije basisschool De Kleine Ster. De ontslagen directeur is niet mals voor het schoolbestuur. “De voorzitter is een dictator en de cultuur is er één van wantrouwen, chantage en dreigementen”, klinkt het.
The post Protest tegen ontslag van

Lees meer »

Controverse over Engelstalige vlaggen in de Steenstraat in Brugge

Tijdens de gemeenteraad dinsdagavond laakte raadslid Pol Van Den Driessche (N-VA) de Engelstalige vlaggencampagne in Brugse winkelstraten ‘This street is made for shopping’: “De aanblik hiervan ergert veel Bruggelingen, terecht en begrijpelijk. Deze vlaggen hebben werkelijk een vervuilend effect. Ze bezwadderen de schoonheid van de Nederlandse taal en schenden de authenticiteit onze Vlaamse stad. Ook verstandige toeristen begrijpen helemaal niet

Lees meer »

CEO Sports Jesper Fredberg en Anderlecht blijven het vertrouwen behouden in Brian Riemer: “Wij gaan door met hem”

Nul op zes om de Champions’ Play-offs af te sluiten en veertien op dertig. Anderlecht sluit het seizoen af op een derde plaats en staat daarmee op z’n waarde geklasseerd. CEO Sports Jesper Fredberg is ontgoocheld over de laatste twee wedstrijden, maar ‘overall’ is hij tevreden met de stappen die paars-wit heeft gezet. “Wij hebben gekozen voor een duidelijk project

Lees meer »

Hoe Booking.com je een loer draait wanneer je een hotelkamer wilt boeken

Nepkortingen, onvolledige prijzen, gefoefel met beoordelingen en zorgen dat het lijkt alsof er amper nog een hotelkamer vrij is. Booking.com ligt onder vuur na een kritisch onderzoek van de Nederlandse Consumentenbond. Hoe probeert Booking u om de tuin te leiden? En wat moet je doen om niet in hun val te trappen? Een consumentenpsycholoog legt uit. “Hoe ze omspringen met

Lees meer »

Opnieuw kopstuk Britse conservatieven opzij gestapt

Opnieuw zet een Tory-kopstuk een stap opzij in de aanloop naar de Britse verkiezingen. Dit keer is het Michael Gove, minister van Huisvesting in de regering van premier Rishi Sunak. De Brit kondigde vrijdag aan niet meer mee te doen aan de verkiezingen, die op 4 juli plaatsvinden. Gove noemde de tol van het ministerschap en de “tijd voor een

Lees meer »

De Panne en Bray-Dunes organiseren samen ‘Géant! Reuze!’: “Reuzen doen grenzen vervagen”

Bray-Dunes en De Panne nemen in het weekend van 15-16 juni met ‘Géant! Reuze!’ het initiatief om de grensoverschrijdende samenwerking tussen de gemeenten te stimuleren met evenementen die een blijvende indruk zullen nalaten in het collectieve geheugen van hun inwoners.
The post De Panne en Bray-Dunes organiseren samen ‘Géant! Reuze!’: “Reuzen doen grenzen vervagen” appeared first on KW.be.

Lees meer »