Honderden jongeren dansen op de beats van Amber Broos in Middelkerke

Met haar gekende grote glimlach en stevige portie energie zette één van de jongste dj’s van België zaterdag de evenementenhal in Middelkerke vuur en vlam.

Amber Broos brengt een mix van dance-, techno- en housetracks. Ze stond al achter de draaitafels op Tomorrowland, Pukkelpop, heel wat buitenlandse dancefestivals en in Ushuaïa, de legendarische club op Ibiza.

In Silt Middelkerke mocht ze 900 jongeren entertainen. De evenementenzaal in Silt wordt uitgebaat door de gemeente Middelkerke zelf. Alain Bloeykens heeft ondertussen, samen met zijn team al heel wat activiteiten gepland staan. “Het loopt inderdaad als een trein. Dat hadden we nooit verwacht. Er staan voor dit jaar al meer dan 10 evenementen op de kalender.”

(PG)

The post Honderden jongeren dansen op de beats van Amber Broos in Middelkerke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Klimaatbedrijf Blankenberge draait op volle toeren: al ruim 1.200 aandelen verkocht

Het coöperatieve Klimaatbedrijf Blankenberge dat begin dit jaar werd opgericht, investeerde ondertussen al in laadpalen, deelwagens en zonnepanelen. “Leuk weetje: Erfgoed Blankenberge koos als koosnaampjes voor de deelwagens Kadol, Klakke en Dokus uit een lange lijst van lapnamen van Blankenbergse vissers uit het verleden.”
The post Klimaatbedrijf Blankenberge draait op volle toeren: al ruim 1.200 aandelen verkocht appeared first

Lees meer »

Richard Williams, vader van Venus en Serena, gedreven door woede en geld: “Hij vond tennis idoot, maar wilde 2 kinderen om er multimiljonair mee te worden”

Het leven van Richard Williams (82), de man die zijn dochters Venus (44) en Serena (42) eigenhandig naar de tennistop katapulteerde, zou als een sprookje kunnen lezen. Maar de werkelijkheid is anders. Zijn levenspad is geplaveid met racisme, wraak, misdaad en geweld. En zelfs op zijn 82ste lijkt aan de ellende nog geen eind te komen.

Lees meer »