Honderden jongeren dansen op de beats van Amber Broos in Middelkerke

Met haar gekende grote glimlach en stevige portie energie zette één van de jongste dj’s van België zaterdag de evenementenhal in Middelkerke vuur en vlam.

Amber Broos brengt een mix van dance-, techno- en housetracks. Ze stond al achter de draaitafels op Tomorrowland, Pukkelpop, heel wat buitenlandse dancefestivals en in Ushuaïa, de legendarische club op Ibiza.

In Silt Middelkerke mocht ze 900 jongeren entertainen. De evenementenzaal in Silt wordt uitgebaat door de gemeente Middelkerke zelf. Alain Bloeykens heeft ondertussen, samen met zijn team al heel wat activiteiten gepland staan. “Het loopt inderdaad als een trein. Dat hadden we nooit verwacht. Er staan voor dit jaar al meer dan 10 evenementen op de kalender.”

(PG)

The post Honderden jongeren dansen op de beats van Amber Broos in Middelkerke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oppermachtige Pogacar pakt zesde ritzege in Giro op Monte Grappa

Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) heeft de twintigste en voorlaatste rit van de Ronde van Italië op zijn naam geschreven. De Sloveense leider in het algemene klassement was in de etappe van 184 kilometer van Alpago tot Bassano del Grappa andermaal oppermachtig en reed onbedreigd naar zijn zesde ritzege deze Giro.

Lees meer »

Baptiste Planckaert won vijf jaar geleden zijn laatste koers in Rund um Köln: “Mijn toekomst? Weet ik nog niet”

Baptiste Planckaert (35) uit Spiere-Helkijn verschijnt zondag aan de start van Rund um Köln. Voor de profrenner van Intermarché-Wanty wordt dat een speciale wedstrijd. Vijf jaar geleden behaalde Planckaert er zijn (voorlopig) laatste zege. “Ik had toen niet gedacht dat ik vanaf die dag nooit meer zou winnen.”
The post Baptiste Planckaert won vijf jaar geleden zijn laatste koers

Lees meer »

Aanslag op Joods Museum dompelde België tien jaar geleden in een diepe rouw

Vandaag, op 24 mei, is het exact tien jaar geleden dat Mehdi Nemmouche vier mensen doodschoot in het Joods Museum in Brussel. De Franse Syriëstrijder werd daarvoor in 2019 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Tien jaar na datum timmert het Joods Museum verder aan zijn missie van het openstellen en delen van culturen, ondanks de moeilijkheden die de huidige spanningen

Lees meer »

Separatisten Nieuw-Caledonië weigeren barricades te verwijderen, Macron stuurt militairen

De internationale luchthaven van het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië is maandag gesloten gebleven, omdat separatisten weigerden de wegversperringen op te heffen die de Pacifische archipel al een week lang lamleggen. Frankrijk had meer dan 600 zwaarbewapende politiemensen ingezet om controle te krijgen over de weg die de hoofdstad Noumea verbindt met het internationale vliegveld. Tevergeefs dus. President Macron stuurt militairen.

Lees meer »

KIJK. Joost Klein maakt statement zonder woorden bij eerste optreden na Songfestival: “Iedereen verwacht dat ik iets doms ga zeggen”

Het bleef spannend tot het allerlaatste moment, maar Joost Klein (26) stond zondagavond dan toch op het podium van het Freshtival in het Nederlandse Enschede. Hij sprak het publiek liefdevol toe: “Ik ben een beetje overweldigd, maar ik hou van deze mentaliteit.” Het was zijn eerste optreden sinds zijn diskwalificatie op het Eurovisiesongfestival in Zweden.

Lees meer »

PORTRET. Topadvocaat Amal Clooney speelt grote rol in mogelijke arrestatie Netanyahu: “Ik aanvaard niet dat eender welk conflict buiten de wet zou vallen”

Stijlicoon, vrouw van filmster George Clooney, maar bovenal mensenrechtenadvocaat. Amal Clooney laat van zich horen als topadviseur van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag. Als één van de juristen adviseerde ze hoofdaanklager Karim Kahn om een verzoek tot arrestatie in te dienen tegen onder meer drie Hamas-kopstukken en de Israëlische premier Netanyahu. Een portret van een gebeten advocate die

Lees meer »

Zanger Gio Vano uit Kortemark is papa geworden van tweede dochtertje

Vandaag – woensdag 22 mei – zag om 12.13 uur Djamie-Lea Vandendriessche het levenslicht in AZ Delta in Rumbeke als dochtertje van zanger Giovanni Vandendriessche alias zanger Gio Vano en Sieglinde Missinne uit Kortemark.
The post Zanger Gio Vano uit Kortemark is papa geworden van tweede dochtertje appeared first on KW.be.

Lees meer »