Hij vroeg op Facebook nog om te gaan surfen en werkte heimelijk als escort: meer details bekend over man die bloedbad aanrichtte in winkelcentrum Sydney

Terwijl nog drie van zijn slachtoffers, onder wie een baby, in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen, raken er steeds meer details bekend over de man die met een mes mensen neerstak in een shoppingcenter in Sydney.

 

Meer krantenkoppen in België

Jitske Van de Veire maakt er niet langer een geheim van: “Ik gebruik al drie jaar botox in mijn voorhoofd en mijn bovenlip”

Jitske Van de Veire (30) houdt het niet langer geheim: ze gebruikt al drie jaar botox in haar voorhoofd en in haar bovenlip. Dat nieuws deelt ze eerlijk op Instagram. Misschien wel een opvallende bekentenis voor haar volgers, want Jitskes account staat namelijk in het teken van body positivity en zelfliefde. “Zelfliefde is jezelf graag zien. En voor alle zeurpieten:

Lees meer »

Brugse gemeenteraad start met een minuut stilte en wordt naar dinsdag verschoven als Club kampioen speelt

Uit eerbetoon voor Patrick Moenaert en het recent overleden oud-gemeenteraadslid Dirk Barbier start de Brugse gemeenteraad komende week met een minuut stilte. Wanneer de raad zal plaatsvinden, is nog onduidelijk. Als Club Brugge kampioen speelt, wordt die verschoven van maandagavond 27 mei naar dinsdagavond 28 mei, zodat de raadsleden maandagavond op de Markt kunnen meevieren met de kampioenenploeg.
The

Lees meer »

Witte merel gespot in tuin in Deinze

De witte merel op de foto komt sinds enkele maanden op bezoek in een tuin in Deinze. Zo’n witte merel is erg uitzonderlijk. Door een genetische afwijking maakt de vogel niet voldoende zwart pigment aan.

Lees meer »

Bewoners houden traditie in ere aan kapelletje

De meimaand is traditioneel de Mariamaand, en dat is voor de buurtbewoners van de Gentstraat, Kortestraat en Oude Diksmuidse Boterweg niet anders. Jaarlijks komen ze bijeen aan het kapelletje van André Bostoen om samen de rozenkrans te bidden. Diaken Davy Verkest leidde de plechtigheid. Buurtbewoner Geert Debouver vertelt: “Het kapelletje werd na de Tweede Wereldoorlog
The post Bewoners houden

Lees meer »

Noodtoestand Nieuw-Caledonië wordt maandagavond opgeheven

De noodtoestand in Nieuw-Caledonië, waar het al een tijdje onrustig is, zal maandagavond om 20 uur (in Parijs, dinsdag 5 uur lokale tijd) worden opgeheven. Dat heeft het Franse presidentschap zondagavond bekendgemaakt, dat verder meedeelde 480 mobiele gendarmes in te zetten in het overzeese gebied.

Lees meer »