Ex-Big Brother-winnares Ellen Dufour opnieuw onterecht doodverklaard: sporen lijken naar Afrika te leiden

23 jaar na haar overwinning in ‘Big Brother’ wordt Ellen Dufour op het internet onterecht doodverklaard. Niet voor het eerst. “Ik heb echt geen idee wie hier achter zit”, zegt ze, al zijn er wel sporen die naar Afrika leiden.

 

Meer krantenkoppen in België

Eén dag voor start Olympische Spelen worden in ons land terreurverdachten van hun bed gelicht: “Voorkomen is beter dan genezen”

De zeven verdachten die donderdagochtend vroeg werden opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een terreuraanslag, zouden aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP. Ook in Duitsland werden twee verdachten gearresteerd. Dat ze één dag voor de start van de Olympische Spelen van hun bed werden geplukt, is geen toeval.

Lees meer »

Trump belooft “Republikeinse vloedgolf” op eerste campagnerally na aanslag: “Democraten hebben geen idee wie hun kandidaat is”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in de Verenigde Staten opnieuw een campagnebijeenkomst bijgewoond, 1 week na de aanslag waarbij hij lichtgewond raakte. Ook zijn kersverse running mate J.D. Vance was er voor het eerst bij. Op de rally zei Trump dat hij een kogel trotseerde voor de democratie, en hij had ook kritiek op de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

“De geïmproviseerde aftocht van Biden toont dat de problemen bij Democraten veel dieper zitten”

“De geïmproviseerde aftocht die zittend president Joe Biden blaast, toont dat de problemen bij Democraten veel dieper zitten. Er is geen doordacht plan om in november de cruciale stembusslag te winnen”, schrijft politiek journalist Lorenzo Terrière: “Het imago van de Verenigde Staten als machtige en stabiele democratie krijgt weer een deuk, en dat is geen goed nieuws voor ons Europeanen.”

Lees meer »

Vermandere door de Anderen vervangt Willem Vermandere op jubileumeditie Festival Dranouter

“De vervanger voor Willem Vermandere op onze jubileumeditie ’50 Years Of New Traditions wordt het unieke ‘Vermandere door de anderen’”, meldt de organisatie van Festival Dranouter. Enkele weken geleden liet Willem Vermandere weten dat hij stopt met optreden op 84-jarige leeftijd. Hij stond 54 jaar op de planken. De concerten die nog gepland stonden, worden geschrapt.
The post Vermandere

Lees meer »