Ex-Big Brother-winnares Ellen Dufour opnieuw onterecht doodverklaard: sporen lijken naar Afrika te leiden

23 jaar na haar overwinning in ‘Big Brother’ wordt Ellen Dufour op het internet onterecht doodverklaard. Niet voor het eerst. “Ik heb echt geen idee wie hier achter zit”, zegt ze, al zijn er wel sporen die naar Afrika leiden.

 

Meer krantenkoppen in België

Drie maanden na brand bij Koekelaars gemeenteraadslid: “We krijgen maar geen gehoor van de verzekering”

Het huis van Carole Himpens en haar man Roeland de Grande werd op 5 februari onbewoonbaar verklaard na een brand. Nog altijd wachten ze op groen licht van de verzekering voor de heropbouw, dit terwijl de bouwvakantie nadert. “Een stand van zaken? Daar hebben we het raden naar.”
The post Drie maanden na brand bij Koekelaars gemeenteraadslid: “We krijgen

Lees meer »

EXCLUSIEF. Met prinses Delphine bij doorpas voor nationaal kostuum: “Ons land kan wat meer kleur gebruiken”

Een royaal huwelijk van twee powerdames. Onze prinses Delphine van Saksen-Coburg (56) en BV-ontwerpster Ebru Sari (30) van Atelier ExC. Klaar om grijs België op te fleuren met hun eigen flashy designercollectie, gebaseerd op Delphines kunstwerken. “Ik krijg vaak commentaar op mijn kleren, maar nooit van mijn eigen familie”, vertelt de prinses in een exclusief gesprek met HLN tijdens de

Lees meer »

Bewakingsbeelden tonen volledige dodelijke raid in Normandië

In Normandië kwamen dinsdag twee cipiers om het leven bij een aanval op een busje dat aan gevangenentransport deed. De raid werd volledig gefilmd door de bewakingscamera aan het tolstation van Incarville. De beelden tonen hoe twee auto’s het busje – met één gedetineerde aan boord – klemrijden, waarna zwaarbewapend mannen uitstappen en de politie omsingelen. Ze konden uiteindelijk de

Lees meer »

“We merken nu al een Joost Klein-effect in de ticketverkoop”: Moen Feest verwacht vol huis voor meest besproken Eurosong-deelnemer

Op het podium van het Eurovisiesongfestival was hij niet te bewonderen, maar deze zomer staat Joost Klein wél op Moen Feest. “We maken ons op voor een knaloptreden”, zegt medeorganisator Frederik Roelant.
The post “We merken nu al een Joost Klein-effect in de ticketverkoop”: Moen Feest verwacht vol huis voor meest besproken Eurosong-deelnemer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Organisatie Belgian Coast Walk tevreden over vijfde editie en deelname koningin Mathilde: “Ze liet ons weten dat ze er enorm van genoten heeft”

Organisator Greg Broekmans van Golazo begeleidde koningin Mathilde tijdens de vijfde editie van de AG Coast Walk. ”Dit evenement, dat we net voor de coronapandemie hebben opgestart, is een initiatief waarin we sterk geloofden. Wandelen wordt steeds populairder en trekt ook steeds meer jonge mensen aan.”
The post Organisatie Belgian Coast Walk tevreden over vijfde editie en deelname koningin

Lees meer »

Steun het dierenasiel met een tattoo

Tattoozaak Cirusso Art uit Menen pakt uit met een opmerkelijke en hartverwarmende actie. Op 15 juni kan iedereen er zich een tattoo laten zetten, voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van die dag gaat integraal naar het dierenasiel De Knuffelpootjes.
The post Steun het dierenasiel met een tattoo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Briljanten huwelijksgeluk

Op zaterdag 11 mei werd het briljanten koppel Gabriëlla Lebon en Hubert Vergote door schepen en voorzitter van Motena Bart Wenes in Koers ontvangen. Ze trouwden 65 jaar geleden op 15 mei 1959 in het stadhuis van Roeselare. Toenmalig schepen van Burgerlijke Stand Albert Biesbrouck bezegelde hun huwelijk.
The post Briljanten huwelijksgeluk appeared first on KW.be.

Lees meer »