Club Brugge legt nu ook Antwerp vlotjes over de knie en doet weer volop mee bovenaan het klassement

Club Brugge heeft een inspiratieloos Antwerp gemakkelijk aan de kant gezet en nadert tot op twee punten van Union, tweede in de stand. Raphael Onyedika bracht Club op voorsprong, nadien legden Michal Skóras en Philip Zinckernagel de wedstrijd in een definitieve plooi. Antwerp blijft achter met nul op negen in de Champions Play-offs. 

Meer krantenkoppen in België

Wit-Rusland wil niet langer deel uitmaken van CSE-Verdrag

Aleksandr Loekasjenko, de president van Wit-Rusland, heeft vorige week een decreet ondertekend dat ervoor zorgt dat Wit-Rusland niet langer deel uitmaakt van het Verdrag inzake Conventionele Strijdkrachten in Europa (CSE-Verdrag). Het decreet is vandaag gepubliceerd op de officiële website met juridische informatie van Wit-Rusland.

Lees meer »

Dansschool Ramon uit Brugge wint 23 medailles op BK Hiphop en Clipdance

Dansschool Ramon behaalde talrijke gouden, zilveren en bronzen medailles op het Belgisch kampioenschap hiphop, streetdance, clipdance en breakdance in Ieper. Er werden liefst 23 eerste, tweede en derde plekken meegenomen richting Brugge. Een volledig overzicht zou ons te ver leiden, maar hier volgen wel de gouden plaatsen: Danny West won goud in de categorie breakdance
The post Dansschool Ramon

Lees meer »

Buurman getuigt tijdens laatste groet: “Patrick Moenaert was een visionair burgemeester”

“Patrick Moenaert was een visionair burgemeester voor Brugge”, zegt zijn buurman Rudi Vanmarcke. Hij was samen met Bruggeling Philip Van Loo een van de eerste rouwenden die vrijdagmorgen in het Brugse stadhuis een laatste groet brachten aan de ereburgemeester. Die ligt opgebaard in de oude raadszaal. Het publiek kan nog tot 17 uur de kist waarin Patrick Moenaert opgebaard ligt

Lees meer »

Israël voert al 9 jaar “geheime oorlog” tegen Internationaal Strafhof in Den Haag, stelt onderzoek van verschillende media

Israël voert al 9 jaar een ‘geheime oorlog’ tegen het Internationaal Strafhof in Den Haag. Dat blijkt uit een exclusief onderzoek door de Britse krant The Guardian, het Israëlisch-Palestijns magazine +972 en het Israëlisch kanaal Local Call. Door de inzet van zijn inlichtingendiensten om functionarissen binnen het Strafhof te monitoren, te hacken, onder druk te zetten of te bedreigen probeert

Lees meer »

De bekentenissen van het gangsterliefje van Luca Brecel: “In 2020 verloor ik mijn mama. Ik greep naar cocaïne om te blijven gaan”

Door haar druggebruik zette haar vader haar ooit aan de deur. Ook op haar werk werd ze buitengesmeten. Laura Vanoverberghe (25), vandaag het lief van snookersensatie Luca Brecel (29), sliep zelfs een tijd op straat. Ze studeerde af als boekhouder, maar de enige boekhouding die de politie terugvond, was die van haar drugsbende. Hoeveel ze verdiende met het dealen kon

Lees meer »

De man achter de graffitikoppen van de Rode Duivels: “De Bruyne kostte de meeste moeite. Ineens was hij van kapsel veranderd”

Carrasco onder een brug in Vilvoorde, De Bruyne tegen een blinde muur in Drongen en Vertonghen op de gevel van een sporthal in Tielrode: de EK-selectie van bondscoach Tedesco werd opgeluisterd met prachtige graffitibeelden. Werk van Thomas Daem (40) en zijn collectief PNCHR (‘puncheur’) dat tot nu vooral naam maakte met karakterkoppen van coureurs. “Toen we nog illegaal werkten, knepen

Lees meer »

Duitse jongeren gebruiken lied van Gigi D’Agostino voor racistische teksten: “Niet onschuldig, kan impact hebben op business van artiest”

Volgens de Italiaanse dj Gigi d’Agostino gaat zijn feesthit ‘L’Amour Toujours’ over "liefde en verbinden". Toch duiken er filmpjes op van Duitsers die het nummer gebruiken voor racistische teksten. Het is niet de eerste keer dat een nummer ongewild aan een bepaalde groep of ideologie wordt gelinkt. Wat zijn de gevolgen? En hoe ga je hier als artiest of merk

Lees meer »