Chinese investeerders achter FC Den Bosch azen ook op overname Beerschot

Beerschot heeft zich dit weekend verzekerd van de titel, maar de toekomst van de club blijft onduidelijk. Volgens onze bronnen heeft de Chinese investeringsgroep die vorige week de Nederlandse tweedeklasser FC Den Bosch overnam een financieel bod gedaan op Beerschot. De bal ligt nu in het kamp van de Saoedische hoofdeigenaar prins Abdullah, al hapt die niet zomaar toe. 

Meer krantenkoppen in België

Music for Charity zamelt op 5 oktober geld in

Music for Charity is ontstaan uit de Rock Night, een evenement dat zes jaar werd georganiseerd ten voordele van wielrenner Jari Vandenbussche. Het ingezamelde geld gaat naar twee goede doelen, één die de organisatie zelf kiest en één die het publiek mag voorstellen. Afspraak op 5 oktober in zaal De Zwaan.
The post Music for Charity zamelt op 5

Lees meer »

Joost Klein maakt spectaculaire ‘comeback’ op Freshtival

Het bleef spannend tot het allerlaatste moment, maar Joost Klein (26) staat zondagavond dan toch op het podium van het Freshtival in het Nederlandse Enschede. Een beveiligingsdrone moet de 30.000 bezoekers in goede banen leiden. Het is zijn eerste optreden sinds zijn diskwalificatie op het Eurovisiesongfestival in Zweden.

Lees meer »

Verkoop Beerschot niet langer aan de orde: United World bespreekt budget voor hoogste klasse

De aandeelhouders van Beerschot hebben overleg gepleegd op een vergadering vandaag: een verkoop van de club is niet langer aan de orde. Meerderheidsaandeelhouder Prins Abdullah en zijn Saoedische holding United World engageren zich budgettair om de ploeg na de promotie te versterken voor de hoogste klasse, maar de besprekingen daarover moeten formeel nog verder plaatsvinden.

Lees meer »

LIVE. 350 Franse speurders ingezet voor “publieke vijand nummer 1”, Interpol stuurt ‘red notice’ uit voor ontsnapte gevangene in Normandië

De klopjacht op de 30-jarige crimineel Mohamed Amra – aka ‘De Vlieg’ – en zijn kompanen, die hem gisteren in commandostijl hebben bevrijd, gaat verder. In totaal worden meer dan 450 politieagenten en gendarmes ingezet, “ongezien” in Frankrijk. Maar liefst 350 speurders van de gerechtelijke politie moeten proberen de “verdachten te identificeren, te arresteren en voor het gerecht te brengen”.

Lees meer »

Liveblog – Slovaakse premier Robert Fico ondergaat “moeilijke operatie” na schietpartij en hij verkeert in levensgevaar

De Slovaakse premier Robert Fico is na een regeringsbijeenkomst in de stad Handlova neergeschoten. Na de vergadering schudde hij de handen van verschillende aanhangers. Er zijn vijf schoten afgevuurd en een verdachte is opgepakt. De 59-jarige Fico is in levensgevaar. "Het gaat om een heel moeilijke operatie en de komende uren zouden kritiek zijn", meldt correspondent Charlotte Waaijers vanuit Bratislava

Lees meer »

Mélody maakte bucketlist voor haar hond Jenny, die deze week overleed: “Ik kwam tien jaar lang thuis voor haar”

Tien jaar geleden redde Mélody Dieryckx haar hond Jenny uit de Griekse sloppenwijken. Begin deze week moest ze afscheid nemen van haar trouwe metgezel. Vorig jaar werd bij Jenny lymfeklierkanker vastgesteld, waarna Mélody een bucketlist voor haar hond samenstelde. “Ik kon me voorbereiden op haar overlijden, maar dat doet nu toch heel erg veel pijn.”

Lees meer »