Brussels parket onderzoekt mogelijke poging tot ontvoering van baby in Ganshoren

Het Brusselse parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend naar een mogelijke poging om een baby te ontvoeren, zaterdagavond in Ganshoren. Dat meldt het Brusselse parket na de berichtgeving van de krant La Capitale over het incident. Eén persoon die bij de feiten werd opgepakt, zal verhoord worden door de onderzoeksrechter, aldus nog het parket 

Meer krantenkoppen in België

Smakeloos of net trendsetters? ABBA verklapt waarom z’n kozen voor extravagante podiumoutfits

Niet alleen de muziek van de Zweedse groep ABBA zit in het collectieve geheugen, ook hun opvallende podiumoutfits zijn legendarisch in popgeschiedenis. Waarom koos de band voor die opvallende kostuums op het podium? Daarop biedt de documentaire ‘ABBA Against The Odds’ een antwoord. Het is dit jaar exact vijftig jaar geleden dat ABBA het Eurovisiesongfestival won met ‘Waterloo’.

Lees meer »

Vandergunst (KSV Diksmuide) is trots én gretig

Na de titel van het A-team deed ook de Diksmuidse B-ploeg nog tot het absolute slot mee voor de promotie. Penalty’s tegen Jong Male beslisten er echter anders over. Toch mogen Robbe Vandergunst en co trots op hun seizoen terugblikken.
The post Vandergunst (KSV Diksmuide) is trots én gretig appeared first on KW.be.

Lees meer »

Truffels met champagne en véél foie gras: koninklijke menu’s geven favoriete maaltijden van de royals prijs

Een culinaire wereldprimeur: dat is de veiling die op 31 mei in Parijs zal plaatsvinden. Een collectie van maar liefst 4.000 keizerlijke, presidentiële en koninklijke menu’s zal onder de hamer gaan, met prijzen tot wel 1.500 euro per stuk. En die menu’s geven volgens ‘Sudinfo’ heel wat geheimen prijs. Van het diner dat onze koning Albert I voorgeschoteld kreeg in

Lees meer »

Poetins meest hilarische benoeming ooit: zoon van een van de corruptste Russen moet nu… corruptie bestrijden

In Rusland gaat Boris Kovaltsjoek (46) het Rekenhof leiden. Een opmerkelijke keuze, want in die rol wordt hem de strijd tegen corruptie toevertrouwd. En die corruptie is zowat uitgevonden door de Kovaltsjoeks. Vader Joeri (72) geldt als de persoonlijke bankier van Poetin, versluisde meer dan een miljard naar belastingparadijzen en profiteert nu volop van de oorlog. Een portret van de

Lees meer »

Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ is geen ‘nieuwe man’: “Ik wil dat mijn vrouw voor het huishouden zorgt”

Slechts vier vrouwen schreven zich in voor de West-Vlaamse vlasboer Bert Vermeersch(28) in ‘Boer zkt vrouw’, maar toch nodigde hij maar twee kandidates uit op z’n erf. En enkele opmerkelijke uitspraken leverden hem ook meteen heel wat kritiek op. “Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent”, verdedigt hij zich nu voor het eerst. Bert weet dat

Lees meer »

De negentien vormelingen van Reninge en Noordschote

n de Sint-Rictrudiskerk in Reninge ontvingen op zaterdag 27 april 19 jongeren het heilig vormsel. Op de eerste rij staan van links naar rechts Marieke Vandenbulcke, Achiel Vlamynck, Thomas Segers, Michelle Louwagie, Femke Deturck, Willem Vanpeteghem, Hélène Bogaert, Emma Monbaillieu en Aaron Dekersgieter, op de tweede rij Aurora Snick, Jorne Notredame, Amber Beirnaert, Florien Delva,
The post De negentien

Lees meer »