Alle ogen van de wereld op Israël: deze drie mannen beslissen over het lot van het Midden-Oosten

Na de drone- en raketaanvallen op Israël door Iran is het afwachten hoe Israël hier op zal reageren. De bal ligt nu in het kamp van het oorlogskabinet – een beperkt groepje dat enkel bestaat uit eerste minister Benjamin Netanyahu, de minister van Defensie Yoav Gallant en kabinetminister Benny Gantz. Deze drie mannen beslissen de komende dagen over het lot van het Midden-Oosten. 

Meer krantenkoppen in België

“Als je kiest voor spelers die in vorm zijn, hoe kan je Vanaken dan niet meenemen?”: ‘Deviltime’ verrast over keuze Vermeeren

Geen Batshuayi, maar ook geen Vanaken in de EK-selectie van de Rode Duivels. Vooral het ontbreken van de tweevoudige Gouden Schoen, dé uitblinker van de Champions’ Play-offs, ten voordele van Arthur Vermeeren vinden onze analisten in ‘Deviltime’ onbegrijpelijk. Marc Degryse: “Hoezo, Vermeeren kan ervaring opdoen? Het EK is nú! Heel bizar”.

Lees meer »

Nova Gym opent de deuren in oud-brouwerij Lootens

Voor Kevin Van Hullebus (38) is het opstarten van Nova Gym een nieuwe stap in zijn carrière. Naast dit fitnesscentrum runt hij al negen jaar een eigen bouwbedrijf.
The post Nova Gym opent de deuren in oud-brouwerij Lootens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jeroen is koning bij Sinte Barbara Wervik

De koninklijke schuttersgilde Sinte Barbara Wervik was toe aan de traditionele koningschieting. Voorzitter Dirk Vantomme mocht Jeroen Coens tot nieuwe koning kronen. De leden met een vergunning voor een vuurwapen namen het tegen elkaar op. Doelwit op 50 meter was een kartonnen vogel. Jeroen Coens uit Zillebeke trof vier van de vijf keer raak. “Voorlopig
The post Jeroen is

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor man (66) die ongepaste beelden maakt van minderjarige pluskleindochter

De 66-jarige P.L. uit Roeselare is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden voorwaardelijk nadat hij foto’s maakte van zijn toen 14-jarige pluskleindochter. Een vreemd bericht naar het meisje bracht de feiten aan het licht.
The post Voorwaardelijke celstraf voor man (66) die ongepaste beelden maakt van minderjarige pluskleindochter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen straf voor Bruggeling die stiekem naaktfoto’s maakte van zijn partners: “Hij heeft die beelden nooit verspreid”

Een 41-jarige Bruggeling heeft van de rechter opschorting van straf gekregen voor voyeurisme. B.B. maakte stiekem naaktfoto’s en -filmpjes van twee partners. Maar daar bleef het niet bij.
The post Geen straf voor Bruggeling die stiekem naaktfoto’s maakte van zijn partners: “Hij heeft die beelden nooit verspreid” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verzoening tussen Linda de Mol en ex Jeroen nu zijn zedenzaak rond ‘The Voice of Holland’ is afgerond?

Jeroen Rietbergen (53), de vroegere muzikaal leider van talentenjacht ‘The Voice of Holland’ en (ex-)partner van Linda de Mol, moet toch niet voor de rechter verschijnen na de verkrachting van ex-deelneemster Nienke Wijnhoven. Er is te weinig bewijs klinkt het bij het Nederlandse Openbaar Ministerie. Rietbergen zelf reageert opgelucht op het nieuws. Volgens het Nederlandse weekblad ‘Story’ zou hij zich

Lees meer »

Oppositie verlaat opnieuw gemeenteraad tijdens stemming

Door een overeenkomst met het OCMW van Menen zou het woonzorgcentrum een extra capaciteit van 22 bedden krijgen. Volgens de oppositie wordt het dossier er 1 maand doorgeduwd. Zowel SOMM, N-VA als Open VLD vroegen om het punt uit te stellen en pas op de raad van juni te behandelen. De meerderheid weigerde waarop de voltallige oppositie opstapte bij de

Lees meer »

Ezel Berry is klaar voor de tocht van 500 km naar Parijs

Het einde van de Sint-Martinusroute ligt in Tours, maar zaterdag vat ezel Berry de etappe Oekene-Parijs aan, goed voor 500 km en voor het goede doel. “We hopen Parijs binnen te geraken, want blijkbaar verbiedt een of ander reglement de toegang voor ezels”, lacht Piet Ternest.
The post Ezel Berry is klaar voor de tocht van 500 km naar

Lees meer »

“Één van de rijkste vrouwen op aarde en toch wil ze alimentatie”: de gigantische geldmachine achter de Kardashians

Dankzij hun realityreeks ‘The Kardashians’ zijn ze niet alleen ‘s werelds bekendste tv-familie, maar ook één van de rijkste. De familie Kardashian-Jenner bouwde een imperium uit van eigen merken en sluit miljoenendeals met andere bekende merken. Goed voor een gezamenlijk vermogen van bijna twee miljard dollar, volgens ‘Forbes’. Wij duiken in hun portemonnee en ontdekken waarom de Kardashians ook de

Lees meer »

Ondanks zware beperking werd Laura (26) opgeroepen als bijzitter: “Ongelooflijk dat dit in 2024 nog kan”

De 26-jarige Laura Deconinck uit Sint-Pieters-Leeuw is opgeroepen als bijzitter voor de verkiezingen van 9 juni. Niets bijzonders zou je denken, ware het niet dat Laura door een zuurstoftekort bij de geboorte zwaar gehandicapt raakte. Mama Nathalie Rahoens (53) kon haar ogen niet geloven toen de oproepingsbrief in de bus viel: “Ik kan hier nog mee lachen, maar voor andere

Lees meer »