Zwaar ongeval op E40 ter hoogte van Erpe-Mere, snelweg richting Oostende volledig afgesloten

De E40 van Brussel naar de kust is momenteel afgesloten in Erpe-Mere, daar is een zwaar ongeval gebeurd. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Wie vanochtend richting kust wil, kan beter omrijden via Antwerpen. 

Meer krantenkoppen in België

Protest tegen ontslag van schooldirecteur in Mesen: “Desnoods starten we met een nieuwe school”

Met een stille mars protesteerden ouders, leerkrachten, kinderen en inwoners van Mesen vrijdag tegen het ontslag van directeur David Breyne van vrije basisschool De Kleine Ster. De ontslagen directeur is niet mals voor het schoolbestuur. “De voorzitter is een dictator en de cultuur is er één van wantrouwen, chantage en dreigementen”, klinkt het.
The post Protest tegen ontslag van

Lees meer »

EXCLUSIEF. Wij bezochten de set van ‘Nonkels’: “De maskers van Jelle en Rik kosten elke dag 1.000 euro per stuk”

Wekelijks meer dan een miljoen kijkers en op Streamz de best bekeken reeks van het jaar. ‘Nonkels’ breekt ook zijn tweede seizoen records. Wij brachten bedenkers Jelle De Beule (43) en Rik Verheye (37) een bezoekje op de set in Zele. In de make-upstoel tijdens hun metamorfose en tussen de hortensia’s in tuincentrum Van Eeden. “Door de buik van Willy

Lees meer »

Baby Lio viert eerste verjaardag met festival in Zeebrugge, maar toekomst blijft onzeker

Lio De Cuyper uit Aartrijke, de baby die lijdt aan de levensbedreigende en uiterst zeldzame aandoening aneurysma, viert vandaag zijn eerste verjaardag. Maar ook na zes operaties, en een nieuwe in zicht, blijft zijn toekomst onzeker. Op zaterdag 25 mei organiseert ICO Terminals samen met andere Zeebrugse havenbedrijven een familiedag met optredens en kinderanimatie, waarvan de opbrengst naar het getroffen

Lees meer »

Hoe een jonge ‘kasteelheer’ met lege zakken nu voor de rechter eindigt: “De erfenis, het jacht, de bezittingen in Frankrijk,… Allemaal verzonnen”

Groots waren de plannen van twee boezemvrienden in mei 2023: voor meer dan 5 miljoen euro zouden ze samen het kasteel van Gors kopen, om er “feestjes te organiseren die mensen zich twintig jaar later nog zouden herinneren”. Eén maand later was het sprookje alweer uit, net als de boezemvriendschap. Want de dik 5 miljoen die één van hen na

Lees meer »